Δ. Μινέτος: "Θερμή παράκληση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου "Αντώνης Τρίτσης" γι' αυτούς τους σκοπούς...»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 16:54

Δ. Μινέτος: "Θερμή παράκληση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου "Αντώνης Τρίτσης" γι' αυτούς τους σκοπούς...»

Θερμή παράκληση προς τους διάφορους συμπολίτες μας επαγγελματίες, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» ως περιοχή στάθμευσης, πλυσίματος και απορρύπανσης λεωφορείων, φορτηγών, βυτιοφόρων καυσίμων και γενικά επαγγελματικών οχημάτων.

Πέραν του ότι δημιουργείται μια άσχημη εικόνα στην είσοδο της πόλης καθώς το Κλειστό Γυμναστήριο είναι συνήθως περικυκλωμένο από βαρέα οχήματα, δεν είναι λίγες οι φορές που ορισμένοι τραβούν λάστιχα από την βρύση που βρίσκεται στην είσοδο της Αθλητικής Εγκατάστασης και πλένουν τουριστικά λεωφορεία και άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκτεταμένες περιοχές από λιμνάζοντα σαπουνόνερα, λάσπες αναμεμιγμένες με πετρελαιοειδή και γενικά ανθυγιεινές εστίες.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εκεί υπάρχει μια αθλητική εγκατάσταση και ο εξωτερικός χώρος ανήκει και εξυπηρετεί αυτήν την αθλητική εγκατάσταση. Δεν είναι ούτε ιδιωτικός χώρος στάθμευσης ούτε πλυντήριο βαρέων οχημάτων. Όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, οι επαγγελματίες θα πρέπει να αναζητήσουν τις δικές τους μόνιμες λύσεις για την εξυπηρέτηση των οχημάτων τους, ενόψει μάλιστα και της έναρξης του 32ου Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου».

Διονύσης Μινέτος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250