Θεόφιλος: «Με ομοψυχία και αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε – Στις 4 Απριλίου η παρουσίαση της Κυκλοφοριακής Μελέτης»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 15:47

Θεόφιλος: «Με ομοψυχία και αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε – Στις 4 Απριλίου η παρουσίαση της Κυκλοφοριακής Μελέτης»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραχώρηση χώρου του Νοσοκομείου στον Δήμο Αργοστολίου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου τόνισε: «Ευχομαι και ελπίζω να είναι μία ομόφωνη απόφαση. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς είχε εκφραστεί θετικά στο παρελθόν πάνω σε αυτό το ζήτημα και νομίζω όλοι θα πρέπει να εξυπηρετούμε την πόλη και να έχουμε θετικά νέα από την διοίκηση του Νοσοκομείου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τυχών αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ο κ. Μιχαλάτος τόνισε: «Στα Δημοτικά Τέλη δεν έχουμε αύξηση, παραμένουν σταθερά. Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Υπουργός υποσχέθηκε, να χρηματοδοτήσει τους Δήμους. Εμείς παλεύουμε να τα φέρουμε βόλτα. Είμαστε Δημοτική Αρχή στην πιο άτυχη δημοτική περίοδο. Ξεκινήσαμε με οικονομική κρίση στην χώρα. Προέκυψε μετά η Πανδημία που έφερε σχεδόν μηδενικό τουρισμό, μετά ήρθε ο Ιανός και εκεί που λέγαμε ότι πάμε να ξεφύγουμε, προκύπτει το θέμα της ακρίβειας. Δεν πρέπει ομως να το βάζουμε κάτω, όλοι μαζί να παλεύουμε να ξεφύγουμε από αυτό το πρόβλημα».

Για το άνοιγμα της Τουριστικής Σεζόν: «Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και να περιμένουμε το πρώτο αεροπλάνο για να πάρουμε ανάσα και ελπίδα και με χαρά άκουσα τον κ. Γεροντάκη ότι τον Απρίλιο θα έχουμε αεροπλάνα πιο πολλά από το 2019. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά ο τουρισμός και εύχομαι να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία γρήγορα και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε ως Ευρώπη όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όποιον συνάνθρωπό μας έχει πρόβλημα. Πρέπει να προσπαθήσει ο Δήμος Αργοστολίου, με όλα τα προβλήματα που έχει, να τρέξει μόλις χρειαστεί κάπου και να βοηθήσει. Πρέπει με ομοψυχία και αλληλεγγύη και να δούμε πως θα ξεπεράσουμε όλο αυτό το πρόβλημα».

"Την Δευτέρα 4 Απριλίου η παρουσίαση της Κυκλοφοριακής μελέτης"

Ο κ. Μιχαλάτος, ολοκληρώνοντας την συνέντευξη τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης Αργοστολίου: «Θα έχουμε την επόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου, την παρουσίαση της Κυκλοφοριακής Μελέτης του Αργοστολίου στο Δημοτικό Θέατρο. Θα έρθει από την Αθήνα ο Συγκοινωνιολόγος να μας παρουσιάσει την μελέτη. Εκεί όλοι μαζί θα μπορέσουμε να κάτσουμε να ακούσουμε, να προτείνουμε και να τροποποιήσουμε αν χρειαστεί».

Παρακάτω όσα δήλωσε:

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-534316091?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250