Θεόφιλος: «Η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου θα συμβάλει ώστε να λυθούν προβλήματα του δήμου μας» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 14:19

Θεόφιλος: «Η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου θα συμβάλει ώστε να λυθούν προβλήματα του δήμου μας» (Ηχητικό)

Τι είπε για τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, την βράβευση του Δημήτρη Αντωνάτου, τον Νίκο Ανουσάκη

 

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος, αναφέρθηκε στις σημαντικές επισκέψεις που θα έχει στην Αθήνα στα Υπουργεία για ζητήματα του Δήμου Αργοστολίου, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της επίσκεψης του Κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελούμενο από τον κ. Τριαντόπουλο (Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό) και τον κ. Σταυριανουδάκη (Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών) τονίζοντας: «Ο Δήμος Αργοστολίου ετοιμάστηκε και εκθέσαμε στον Υπουργό προβλήματα του Δήμου και εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις ζημιές που δημιούργησε ο Ιανός στα όρια του δήμου μας, αλλά και με άλλα προβλήματα που θέλουμε να βρούμε λύση. Του δώσαμε το τεχνικό δελτίο και μας είπε ότι θα το κρατήσει, γιατί αποτελεί πρότυπο και θα το δείχνει σε άλλους δήμους πώς να το ετοιμάζουν».

Ο κ. Μιχαλάτος δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου στην Κεφαλονιά και στο Δήμο και όπως είπε «Του αναφέραμε θέματα όπως η στελέχωση με προσωπικό του Γηροκομείου Αργοστολίου, όπως επίσης το θέμα με τα κοντέινερ στα σχολεία, καθώς δεν μπορεί μετά από τόσο καιρό, μετά από 8 χρόνια να υπάρχουν σχολεία που να στεγάζονται σε κοντέινερ. Θεωρώ ότι θα έχουμε γρήγορα βοήθεια και η επίσκεψη αυτή που έγινε θα συμβάλει να λυθούν τα προβλήματα του δήμου μας».

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, αναφέρθηκε και στην σημαντική ένταξη στο “Αντώνης Τρίτσης” μέσω Περιφέρειας, σημαντικών αθλητικών έργων του Δήμου, τονίζοντας ότι ο Δήμος έδωσε δυο μελέτες έτοιμες στην Περιφέρεια (για το τερέν του στίβου στο γήπεδο Αργοστολίου, αλλά και για το πρώην Ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων) που εντάχθηκαν έτσι στα 2.7 εκ ευρώ του τεχνικού δελτίου της Περιφέρειας.

«Όλες οι υποδομές του δήμου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουμε από τα παιδιά μας» ήταν τα λόγια του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε στην βράβευση του 15χρονου σφαιροβόλου της ΓΕΚ Δημήτρη Αντωνάτου, λέγοντας πως «είναι σπουδαίο να έχουμε έναν αθλητή από την Κεφαλονιά που να σπάει τα παγκόσμια ρεκόρ. Μας κάνει υπερήφανους» και ανέφερε πως θα βραβευθεί και ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Γεράσιμος Λιγνός.

Αναφορικά με το δημοτικό συμβούλιο και τη νέα συζήτηση για την κατάσταση στο Νοσοκομείο που έφερε ο Νίκος Ανουσάκης, τόνισε πως “Ο Νίκος Ανουσάκης προσπαθεί να δείξει σε όλους ότι υπάρχει και είναι εκεί και με τον συνδυασμό του θα κατέβει στις επόμενες εκλογές” και αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Μαξίμου, επεσήμανε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Νίκος Ανουσάκης από την μία να βρίζει την παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά» και τα μέλη της και μετά να πηγαίνει με τον Αλέξανδρο Παρίση, μαζί στο Μαξίμου. Αυτή η πράξη του Αλέξανδρου Παρίση να πάει μαζί με τον Νίκο Ανουσάκη στο Μαξίμου, δημιούργησε ένα πρόβλημα στον συνδυασμό του και στους δημοτικούς συμβούλους που τον στηρίζουν μέχρι σήμερα».

Καταλήγοντας, ο κ. Μιχαλάτος ανέφερε ότι με την έγκριση του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη, θα δημοπρατηθούν σημαντικά έργα, όπως είναι οι αναπλάσεις στο Αργοστόλι και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε πολλές περιοχές του Δήμου.

Παρακάτω όσα ανέφερε:

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-156636203?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250