Δήμος Αργοστολίου: Ενημέρωση για έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-19 σε ανήλικους, χωρίς ΑΔΤ ή διαβατήριο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 19:31

Δήμος Αργοστολίου: Ενημέρωση για έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-19 σε ανήλικους, χωρίς ΑΔΤ ή διαβατήριο

Ενημερώνουμε ότι από τα ΚΕΠ εκδίδονται ψηφιακά πιστοποιητικά covid-19 (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε περιπτώσεις ανηλίκων τέκνων, χωρίς ΑΔΤ ή διαβατήριο που εμβολιάστηκαν, νόσησαν ή πραγματοποίησαν διαγνωστικό έλεγχο στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα έχει καταχωριστεί στο Μητρώο Εμβολιασμού ή στο Μητρώο Ασθενών της ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. ΑΜΚΑ Ή Π-ΑΜΚΑ ανήλικου τέκνου
  2. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο γονέα που προσέρχεται στο ΚΕΠ
  3. Έγγραφο από το οποίο να προκύπτει,  το όνομα και το επώνυμο του παιδιού στα λατινικά και η ημερομηνία γέννησής του  ( Τα λατινικά ελλείψει οποιουδήποτε εγγράφου που να τα αναγράφει, αντλούνται  από τον υπάλληλο του ΚΕΠ,  από το Μητρώο του ΑΜΚΑ).

Έλεγχος σχέσης γονέα-παιδιού:

  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (εκδίδεται από τα ΚΕΠ)
  2. Έλεγχος μητρώου του  ΑΜΚΑ (πραγματοποιείται από τα ΚΕΠ)

Ώρες λειτουργίας για το κοινό στο  ΚΕΠ Αργοστολίου: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 π.μ – 7.30 μ.μ & Σάββατο 8.00 π.μ – 1.30 μ.μ

Ώρες λειτουργίας για το κοινό στα ΚΕΠ Λειβαθούς, Ελειού-Πρόννων και Ομαλών: Δευτέρα έως Παρασκευή από 7.30 π.μ – 3.30 μ.μ

Εξυπηρέτηση χωρίς ραντεβού, αλλά και με ραντεβού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τα ΚΕΠ ή μέσω της Πλατφόρμας  Επισκέψεων ΚΕΠ:     rantevou.kep.gov.gr

Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - ΕΜΑΙΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                   

                                                                      Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ      

                                                                  

                                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ