Ιστορική νίκη για το ΝΟΑ! 9-7 την πανίσχυρη Χίο (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 14:40

Ιστορική νίκη για το ΝΟΑ! 9-7 την πανίσχυρη Χίο (ανανεωμένο)

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες στην Ιστορία του πέτυχε πριν από λίγο ο ΝΟΑ, ο οποίος επικράτησε με 9-7 στο κολυμβητήριο Αργοστολίου της πανίσχυρης ομάδας της Χίου!Με βάση την εικόνα που είδαμε, πρόκειται για ένα δικαιότατο αποτέλεσμα που δείχνει για μία ακόμα φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα της Κεφαλονιάς! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο ΝΟΑ ήταν σαφώς καλύτερος από την αντίπαλό του, είχε τα ηνία του αγώνα και ακόμα και αν η Χίος κατάφερνε να ισοφαρίζει (δεν πέρασε ποτέ μπροστά στο σκορ), ήταν πασιφανές πως η ψυχολογία και υ συγκέντρωση ήταν με την μεριά των Κεφαλλονιτών.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Πλατίδης που σε αρκετές «κατέβασε τα ρολά»...

Πλέον με αυτή του τη νίκη ο ΝΟΑ δείχνει πως αξίζει να ονειρεύεται ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο ΝΟΑ ξεκίνησε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του. Η Χίος απάντησε και έφερε το ματς σα ίσια (4-4). Στο 3ο Οκτάλεπτο ο ΝΟΑ έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. Με δύο γκολ των Κατσιγιάννη και Παπαδόπουλου έκανε το 9-6 και ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη για την ομάδα τους.

«Ήταν νίκη Ελληνική, Κεφαλλονίτικη»

«Από την περσινή σεζόν ψάχναμε μία πολύ μεγάλη νίκη που θα δήλωνε την παρουσία μας στην Α1. Πέρσι την κάναμε μέσω της θέσης που καταλάβαμε. Φέτος θέλαμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε ομάδες που ποτέ δεν είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε» δηλώνει πανευτυχής ο προπονητής του ΝΟΑ Θοδωρής Ανδρεάκος και συνεχίζει: «πλέον περιμένουμε στον 2ο γύρο να πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν μία νίκη Ελληνική Κεφαλλονίτικη. Τέτοιες νίκες είναι αυτές που καταλαβαίνεις ότι μπορείς να ανέβεις επίπεδο» Ο κόσμος χρειάζεται να είναι δίπλα μας γιατί κάνει μεγάλα πράγματα στην καρδιά του αθλητή»

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ:1-0, 3-4, 3-2, 2-1

ΝΟΑ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Στελάτος 1, Μητρόπουλος, Τρίκας, Σαλάχας 1, Μαγουλάς, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 3, Ντότσικας, Λιγνός.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 2, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης, Κόχειλας Γ. 2, Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος, Γαβαλάς, Χατζηκυριακάκης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ