Πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Volley K19 (Αη Χέλης): Σερβίς για ξεκίνημα με πολλές προοπτικές για το νησί! (Video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 09:41

Πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Τουρνουά Beach Volley K19 (Αη Χέλης): Σερβίς για ξεκίνημα με πολλές προοπτικές για το νησί! (Video)

pro

Μια νέα αρχή γίνεται από την Κεφαλονιά με την ευχή του άθλημα του beach Volley να ευδοκιμήσει να αναπτυχθεί και να μας δώσει όμορφες στιγμές.

Αυτό άλλωστε το νόημα είχε η συνέντευξη Τύπου, η οποία έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου Κέφαλος, εν όψει του Πανελληνίου τουρνουά Beach Volley Κ19 (Northern Area Beach Volley Circuit Juniors 2021 ΕΟΠΕ) το οποίο θα διεξαχθεί, το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου στον Αη Χέλη.

Στο πάνελ βρέθηκαν και μίλησαν οι Σπύρος Γκολίτσης - Υπεύθυνος Διοργάνωσης Πανελλήνιου Τουρνουά Beach Volley Junior Open, Θεόδωρος Κανελλόπουλος - Πρόεδρος Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Φώτης Αυγουστάτος - Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης Άμμου Κεφαλονιάς (BV Ammos) , Γεράσιμος Τσιμάρας - Υπεύθυνος Προπονητής Ομάδων Πετοσφαίρισης Άμμου Κεφαλονιάς (BV Ammos), oι αθλήτριες Σοφία Λούκα και Αμαλία Αυγουστάτου από την Ομάδα Beach Volley Ammos Κεφαλονιάς, καθώς και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναλύθηκε από τους ομιλητές η  προσπάθεια της Κεφαλονιάς να μπει στον… χάρτη του Beach Volley της Ελλάδας και στο μέλλον να έχει πολλαπλά οφέλη όντας ένας διεθνής προορισμός.

Συνολικά θα συμμετάσχουν στο τουρνουά 20 ομάδες, 12 γυναικείες και 8 ανδρικές απ’ ‘ολη την Ελλάδα, με τους τελικούς και ημιτελικούς να διεξάγονται το απόγευμα της Κυριακής στον Αη Χέλη.

7 2

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Αυγουστάτος τόνισε πως: «Ο σύλλογός μας BV Ammos Κεφαλονιάς, δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το τοξικό περιβάλλον που αυτή είχε δημιουργήσει και να την ξεπεράσουμε πιο ανώδυνα.

Και εγώ προσωπικά βρήκα ένα νόημα δραστηριοποιούμενος σε αυτό το κομμάτι και είμαι χαρούμενος που είδα χαρούμενα πρόσωπα» ήταν τα λόγια του μάλιστα ανέφερε ένα περιστατικό που ο αθλητισμός βοήθησε: «Μια κοπέλα έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε ιατρική και μου είπε ότι χάρη στο Beach Volley κατάφερε να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της και δεν απορρυθμίστηκε από την Πανδημία».

Ο κ. Αυγουστάτος, αναφέρθηκε και στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, χαρακτηρίζοντάς τον αρωγό σε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος με την στήριξη που παρέχει.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει ομάδες και σωματεία που προσπαθούν να προχωρήσουν εκτός Κεφαλονιάς!

Μάλιστα τόνισε πως: «Όπως ο Δήμος Αργοστολίου, στήριξε τα Βεργώτεια, στηρίζει και αυτή την σημαντική προσπάθεια. Ο Δήμος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και στον αθλητισμό και τον πολιτισμό και προσπαθούμε να βρούμε το οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο για να βελτιώσουμε τις υποδομές μας.

8

Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο διάστημα να μετατρέψουμε την εγκαταλελειμμένο γήπεδο στα Τραυλιάτα, σε ένα προπονητικό κέντρο για τον σύλλογο του Beach Volley Ammos καθώς και το αθλητικό κέντρο στα Κουρκουμελάτα σε ένα χώρο που θα μπορούν να διεξάγονται και αγώνες Beach Volley. O Δήμος θα βοηθάει κάθε προσπάθεια που θα ξεπερνάει τα όρια της Κεφαλονιάς!».

Τέλος οι δύο αθλήτριες Αμαλία Αυγουστάτου και Σοφία Λούκα δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους που ένα τόσο σημαντικό τουρνουά διεξάγεται στην Κεφαλονιά, αλλά και στο γεγονός ότι θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο τουρνουά της Ρόδου λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!».

6

Όπως ειπώθηκε ξεκάθαρα, μετά την Ίο και το Αιγαίο, το Ιόνιο και η Κεφαλονιά μπορεί να γίνει η περιοχή και το νησί που θα φιλοξενεί μεγάλα τουρνουά Beach Volley!

Να γίνει δηλαδή ένας αθλητικός προορισμός με διεθνής διαφήμιση!

Καθόλου άσχημα δηλαδή!

Καλή επιτυχία στους αγώνες και ευχόμαστε να προχωρήσει στην Κεφαλονιά αυτό το εντυπωσιακό καλοκαιρινό άθλημα!

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου

 

 12345