Άγρια ομορφιά! ΑΟΚΙ – ΑΕΚ 1-1 στο ντέρμπι κορυφής (photos)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 21:01

Άγρια ομορφιά! ΑΟΚΙ – ΑΕΚ 1-1 στο ντέρμπι κορυφής (photos)

Είναι μερικά παιχνίδια που βγάζουν από μέσα τους μία άγρια ομορφιά. Όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Αργοστολίου για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι κορυφής της Α' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ στην πρεμιέρα του β' γύρου, μεταξύ του ΑΟΚΙ και της ΑΕΚ θα διαπίστωσαν πως είχαν την ευκαιρία να είναι παρόντες σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Το τελικό σκορ 1-1 μοιράζει το... καρπούζι στη μέση για τις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 89' και ουσιαστικά να ... σωθεί από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο ΑΟΚΙ φαινόταν να το πιστεύει πως θα μειώσει και άλλο την ψαλίδα που το χώριζε από την κορυφή. Τελικά το 1-1 μοιάζει δίκαιο για την εικόνα των δύο ομάδων, καθώς ο ΑΟΚΙ υπερίσχυσε κατά κράτος στο 1ο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με τον Αλέκο Πολλάτο μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης και η ΑΕΚ που ισορρόπησε και ήταν καλύτερη στην επανάληψη φτάνοντας στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κουμαριώτη, έπειτα από ασιστ του Πολλάκη.

Το παιχνίδι μάλιστα είχε και δύο αποβολές μία για κάθε ομάδα. Η πρώτη ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης όταν στο 46' ο διαιτητής Ματιάτος απέβαλε τον Κρούτη για εξύβριση μετά από την κίτρινη κάρτα που του είχε δείξει. Ωστόσο το παιχνίδι ήρθε αριθμητικά στα ίσια στο 75' όταν ο Κανάκης, ο οποίος είχε εισέλθει πριν λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, αποβλήθηκε έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα στον Αντωνόπουλο.

Καλή η διαιτησία του Μαρκάτου, κράτησε το παιχνίδι, χωρίς να υπερβάλει σε κάρτες, ενώ ήταν δίκαιος και για τις δύο πλευρές.

ΑΟΚΙ (Γ. Τόγιας): Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Πολλάτος Δημ., Πολλάτος Αλεκ. Λαμπρόπουλος, Μπαζάρογλου, Μολφέτας, Βουκελάτος (68'Κανάκης), Κόμητας (87' Τανουσάι), Φωκάς.
ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος,Ψάλτης (68' Πολλάκης), Λούλουδας, Περιβολάρης (80' Δρόσος), Κούκλης, Αντωόπουλος, Θωμάς, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς (28' Ζάβαλης), Κουμαριώτης.

{phocagallery view=category|categoryid=392|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250