Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Πρόκριση με τεσσάρα για την ΑΕΚ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 10:42

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Πρόκριση με τεσσάρα για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ και ο Παγκεφαλληνιακός εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ, μετά και τις νίκες που σημείωσαν στους επαναληπτικούς αγώνες κόντρα στη Σάμη με 4-1 και τα Ομαλά με 1-0 αντίστοιχα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Την αρχή έκανε η ΑΕΚ, η οποία αν και άργησε να πάρει μπροστά (η Σάμη προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Γιάννη Αμούργη στο 11'), εν συνεχεία ήταν καταιγιστική.

Στο 44' ο Π. Κουμαριώτης με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, η ΑΕΚ έδειξε και πάλι τα δόντια της σκοράροντας δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά. Ο Κοσμάτος στο 49' έκανε το 2-1, ενώ ο Κούκλης στο 51' το 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε και πάλι ο Π. Κουμαριώτης στο 85'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Καλαφάτης, Περιβολάρης, Χασάι, Ψάλτης (46' Κρούτη), Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κούκλης, Κοσμάτος (85' Κοτίνης), Μοσχονάς (77' Γαλανός), Κουμαριώτης Π.
ΣΑΜΗ :(Βαγγ. Μιχαλάτος), Μωραΐτης Κυρ., Τουλάτος, Αραβαντινός (73' Κόκκαλης), Σκιαδαρέσης (7' λ.τ. Μιχαλίτσης), Μωραΐτης Νικ., Αμούργης Αρ., Νικολοβγένης, Άννινος-Χωραφάς, Αμούργης Ι., Αλυσανδράτος Δ. (62΄Βιτωράτος Κ.).

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΣΑΜΗ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ