Κώστας Βαρτελάτος: «Η καλοπροαίρετη κριτική βοηθάει το άθλημα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 09:58

Κώστας Βαρτελάτος: «Η καλοπροαίρετη κριτική βοηθάει το άθλημα»

Καλοπροαίρετη ήταν η κριτική που έκανε ο γενικός γραμματέας της ομάδας των Διλινάτων κ. Κώστας Βαρτελάτος, προς τους διαιτητές με δηλώσεις του στο inkefalonia.gr αμέσως μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελο ΕΠΣΚΙ.

Ο κ. Βαρτελάτος με νέα δήλωσή του επισημαίνει πως ουδέποτε αμφισβήτησε την εντιμότητα των διαιτητών: « Στις 30/01/2013, μετά από τον αγώνα της ομάδας μου Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ με την αντίστοιχη της ΑΕΚ για το κύπελλο, είχα κάνει κάποιες δηλώσεις -ουσιαστικά επισημάνσεις- σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα, που κατά την άποψή μου έβλαψε την ομάδα μου. Η δήλωση μου, που μεγαλοποιήθηκε, δεν είχε να κάνει με την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ των διαιτητών αλλά με την ικανότητά τους, για την οποία αμείβονται.

Η κριτική μου αφορούσε την ικανότητα των διαιτητών και μόνο. Πρόθεσή μου ήταν να προφυλάξω το άθλημα, επισημαίνοντας στους υπευθύνους πως μια ανίκανη διαιτησία καθίσταται και επικίνδυνη και πυροδοτεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Πιστεύω ότι όποιος υπηρετεί και σέβεται το άθλημα πρέπει να το προφυλάσσει, επισημαίνοντας τα κακώς κείμενα. Η καλοπροαίρετη κριτική βοηθάει το άθλημα και οι δηλώσεις μου αυτή την πρόθεση είχαν. Λυπάμαι αν εξελήφθησαν διαφορετικά, γιατί θα ήμουν ο τελευταίος που θα δυσφήμιζα το άθλημα».

 




00 inkefalonia general ad 300X250