Η Χρυσή Αυγη για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:40

Η Χρυσή Αυγη για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στο Αργοστόλι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μία πρωτοφανή σε όγκο και πάθος συγκέντρωση Κεφαλλήνων Εθνικιστών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, το Σάββατο 29/12/2012 στην Πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Συναγωνιστής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος κύριος Χρήστος Παππάς, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η προσέλευση του κόσμου δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης και η παραμονή τους στην πλατεία κάτω από άκρως αντίξοες καιρικές συνθήκες έως ότου τελειώσει η συνέντευξη τύπου του κυρίου Παππά και ξεκινήσει ο αγιασμός των γραφείων, τα οποία και γέμισαν στη συνέχεια ασφυκτικά. Κάτι που αποδεικνύει ξεκάθαρα πλέον ότι ο κόσμος βλέπει τη Χρυσή Αυγή ως τη σωτήρια λύση στα αδιέξοδα που τον έχουν οδηγήσει οι δυνάστες του.

Κατά την ομιλία του, ο κύριος Παππάς με το μεστό και γεμάτο εθνικιστικό πάθος λόγο του, κατάφερε πολλές φορές να ζεστάνει την παγωμένη από το τσουχτερό κρύο ατμόσφαιρα, ενώ οι συναγωνιστές με τα βεγγαλικά τους έκαναν τη νύχτα μέρα κατά την άνοδο του κυρίου Παππά στο βήμα, έπειτα από την προσφώνηση του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Χριστόφορου Χουρμούζη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να αποδώσουμε τις τιμές που τους αξίζουν σε εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς, που με την ηθική και υλική στήριξή τους έφεραν το εθνικιστικό κίνημα της Κεφαλονιάς όχι απλώς στην επιφάνεια αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ συντομα στην κορυφή της πολιτικής ζωής του νησιού. Η ύψιστη τιμή βέβαια ανήκει στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τα παλικάρια εκείνα, που στα χρόνια του ευδαιμονισμού και της καλοπέρασης για τους πολλούς, αυτοί παρέμειναν πιστοί της Ιδέας, κρατώντας αναμμένη τη φλόγα του Εθνικισμού, τη φλόγα που οι αφυπνισμένοι πλέον Έλληνες θα μετατρέψουμε σε πυρκαγιά που θα κάψει τους εχθρούς της Πατρίδας και του Έθνους.

Αδελφοί μας Έλληνες κι Ελληνίδες μην απελπίζεστε. Η Ελλάς δεν χάθηκε ποτέ ούτε πρόκειται να χαθεί όσο υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας ζωντανός. Οι Κεφαλλήνες, πιστοί στο παράδειγμα των προγόνων μας, μπαίνουμε πάλι μπροστά στον αγώνα για τη σωτηρία του Έθνους. Καλούμε όσους δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης ή δειλιάζουν, να ανοίξουν το μυαλό τους και την καρδιά τους στα κελεύσματα της Μοίρας και του Αίματος, που καλούν σε μία ακόμη μάχη με τους προαιώνιους εχθρούς του Έθνους μας. Ήρθε η ώρα και της δικής μας γενιάς να αναλάβει την ιστορική της ευθύνη. Όσοι ζωντανοί ελάτε τώρα μαζί μας. Κι αν το σκοτάδι γίνεται όλο και πιο βαθύ, χαρείτε. Γιατί το πιο βαθύ σκοτάδι ακολουθεί το Φως με την πρώτη Αυγή. Και θα έρθει η Αυγή σύντομα, Έλληνες κι Ελληνίδες. Και αυτή τη φορά θα είναι ΧΡΥΣΗ!

Καλή χρονιά πατριώτες και καλή λευτεριά.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω η Νίκη.


Ετικέτες: