Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά : Τρεις απαντήσεις και μια δήλωση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 19:19

Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά : Τρεις απαντήσεις και μια δήλωση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

 Αν και στο χθεσινό δελτίο τύπου δεν αναφερθήκαμε καθόλου στο ΣΥΡΙΖΑ (δεν υπάρχει ούτε ως λέξη γραμμένη στην ανακοίνωση μας) και επειδή διαθέτουμε παρρησία και η κοινωνία το γνωρίζει απαντάμε ξεκάθαρα σε οποιοδήποτε ερώτημα μας τίθεται.

Για το τυπικό της υπόθεσης θα θέλαμε να τους διορθώσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κ. Μιχαλάτος έχει την τιμή να ηγείται της δημοτικής παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και η οποία εκφράστηκε μέσα από 200 και πλέον υποψηφίους και στηρίχθηκε από 4.000 περίπου Κεφαλονίτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Διαφεύγει της προσοχής των συντακτών ότι έχει προηγηθεί και σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, και επομένως το χθεσινό δελτίο τύπου μας δεν αφορά αποκλειστικά το ΣΥΡΙΖΑ. Η παράταξη μας απαντά σε όλες τις προκλήσεις είτε γραπτώς είτε προφορικώς μέσα από τις τοποθετήσεις του επικεφαλή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Η αριστερά από μόνη της έχει κάνει την αυτοκριτική της και έχει παραδεχθεί τα λάθη της. Η κριτική αναφερόταν στους συντάκτες της σχετικής ανακοίνωσης τους οποίους καλούμε να βγουν ανοιχτά με το όνομά τους για να συγκριθεί το πολιτικό και ηθικό ανάστημα.
Ποιος συνέταξε το κείμενο; Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος; Ο Στέλιος Ματαράγκας; Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

Όσον αφορά την απόφαση που πάρθηκε μεταξύ της πρώτης και δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών αυτή ήταν να πράξει ο καθένας κατά συνείδηση σε αντίθεση με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ που στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές στήριξε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.

Στη συνέχεια και με το ξεκίνημα της νέας δημοτικής περιόδου συλλογικά αποφασίσαμε να στηρίξουμε κάθε θετικό και να στηλιτεύσουμε κάθε αρνητικό στο νέο τοπίο που θα διαμορφωνόταν στα πλαίσια του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Είμαστε ανεξάρτητοι και ακηδεμόνευτοι. Έχουμε πρόγραμμα και στελέχη, όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Είμαστε αυτοδιοικητικά η παράταξη της καρδιάς του Κεφαλονίτη γιατί εκπροσωπούμε την ελπίδα και το καινούριο. Οι βολές εναντίον μας έχουν ένα στόχο, θέλουν να εκμηδενίσουν τις ανεξάρτητες φωνές. Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Θα πούμε όχι εκφράζοντας την αγανάκτηση μας για τα παιχνίδια που παίζουν στοιχηματίζοντας στον κομματικό συναισθηματισμό.

Κλείνοντας επιστρέφουμε τις εκφράσεις υπόγειες διαδρομές και ανομολόγητες στοχεύσεις στους συντάκτες του κειμένου του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είναι και καθηγητές στις διαδρομές αυτές.

Αργοστόλι 18-08-2012
Από το Γραφείο Τύπου