Εργατικό Κέντρο: Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 09:55

Εργατικό Κέντρο: Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων την Κυριακή

Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς- Ιθάκης καλεί όλους του αντιπροσώπους των Σωματείων του στη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μάη 2015 και ώρα 12: 30 μμ στο ΕΚΚΙ.

Θέματα της γενικής συνέλευσης θα είναι τα εξής:

• Το Νέο «Μνημόνιο» και η περαιτέρω ισοπέδωση Σ.Σ.Ε. και Ασφαλιστικού
• Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας
• Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία-κορύφωση των δράσεων του ΕΚΚΙ για την Υγεία με το συλλαλητήριο στις 15/6 και ώρα 7:30 μμ.
• Η κατάσταση που επικρατεί σε υποδομές, οδικό δίκτυο και κατοικίες ενάμισι χρόνο μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Κεφαλονιά- η ανάγκη για αντισεισμική προστασία και άμεση και πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.
• Η προετοιμασία για την Πανελλαδική κινητοποίηση στις 11 Ιούνη.

Λαϊκή κινητοποίηση για να ματαιώσουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία! Σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιπαλέψουμε το νέο «μνημόνιο»! Οι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους. Η κοινή δήλωση των Τσίπρα-Γιούνκερ για τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό αποτελούν προάγγελο νέας συμφωνίας-λαιμητόμου για το λαό, ενός νέου "μνημονίου". Οι μάσκες πέφτουν! Κανένας να μην παρασυρθεί από τα διλήμματα, τα δήθεν «αδιέξοδα».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΚΚΙ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΑΝΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ