Τεντούρα, το ξεχωριστό ηδύποτο της Πάτρας
Με ρίζες από την εποχή της Ενετοκρατίας, το σήμα κατατεθέν ποτό της Πάτρας, κλείνει μοναδικά ένα καλό γεύμα σαν χωνευτικό λικέρ ή αρωματίζει τον καφέ, τα κοκτέιλ, τα γλυκά αλλά και τα φαγητά. Η τεντούρα ή αλλιώς μοσχοβολήθρα, ανήκει στην κατηγορία των ηδύποτων/λικέρ, χαρακτηρίζεται από τα αρωματικά συστατικά του γαρίφαλου και της κανέλας και παρασκευάζεται με ιδιαίτερο παραδοσιακό τρόπο στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών από τα μέσα του 19ου αιώνα.
Ένα σπίτι στις Ιταλικές Άλπεις συνδυάζει μοναδικά πέτρα, ξύλο και γυαλί
Ο αρχιτέκτονας Rocco Borromini θέλησε να φτιάξει ένα σπίτι που θα διατηρούσε την παραδοσιακή αύρα της ορεινής περιοχής Albosaggia και την ίδια στιγμή θα ήταν υπέροχα μοντέρνο και ακαταμάχητα μινιμαλιστικό.