«Προσοχή, επίθεση από «χαμαιλεΐζοντα σαλιγκάρια» !!!» (23/1)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 19:52

«Προσοχή, επίθεση από «χαμαιλεΐζοντα σαλιγκάρια» !!!» (23/1)

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια μου! Ωραία μέρα ξημέρωσε ο Θεός και με βοηθά κι εμένα να κάνω νέα και πιο δημιουργικά πετάγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το μπορώ το κρύο, με κρατά στα χαμηλά... Γι αυτό λέω σήμερα να κάνω μια βόλτα μέχρι τη γωνιά που μαζεύονται τα πρωτοπαλίκαρα του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στο νησί μας. Μερικά από αυτά είναι πολύ προκλητικά, ειλικρινά με κάνουν να σκέφτομαι ότι είμαστε όντως χαζοί. Όχι λόγω καταγωγής, απλώς επειδή εκλέγουμε κάποιους ανθρώπους που είναι το λιγότερο στον κόσμο τους.

Για παράδειγμα ο «Μάγκι»... Κάθεται και γράφει ολόκληρη ανακοίνωση για να εξηγήσει για ποιο λόγο το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Μιλά για τον πρόεδρο που αμφιβάλλω να του κόλλησε ποτέ εργοδότης ένσημα και που τις τελευταίες ημέρες τρέχει τον Σόιμπλε από πίσω για να τον πείσει ότι είναι καλό παιδί και θέλει την Ελλάδα στην Ευρώπη...

Το άλλο πάλι;;; Το Χάρβαρντ λέει φταίει για το μικρόβιο του νέο – Φιλελευθερισμού, που έχει μολύνει τα πλουσιόπαιδα της αστικής τάξης. Μα πάμε καλά;; Δηλαδή τα πλουσιόπαιδα και οι ιδεολογίες μας έφαγαν;;; Γιατί εγώ νόμιζα ότι έφταιγε το «όλοι στο δημόσιο» του Παπανδρέου και το «Τσοβόλα δώστα όλα» ή τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μέχρι πρότινος ο «Μάγκι» χειροκροτούσε και ψήφιζε..

Αλλά έτσι είναι ο συνδικαλισμός κάποιων εργατοπατέρων... Πρόκειται για τα λεγόμενα «χαμαιλεΐζοντα σαλιγκάρια» δηλαδή. Σέρνονται σαν τα σαλιγκάρια και αλλάζουν το χρώμα ανάλογα τις συνθήκες! Κι αυτό τώρα είναι καλά ριζωμένη αριστερά, ας πούμε..Μα ποιος δεν γελά με αυτά που λες βρε «Μάγκι»;;
Καλά, το άλλο με τα δεξιά παιδόπουλα πως σου ήρθε;;; Με έκανες και γέλασα πάντως, κι εμένα και πολλούς άλλους είναι σίγουρο. Ξέρεις γιατί;; Γιατί δυστυχώς, αν και παραδέχεσαι ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές, φοβάμαι ότι δεν έχεις καμιά αίσθηση της πραγματικής αλλαγής. Αυτή δεν είναι μόνο στην τσέπη, που κάποιους τους πόνεσε πολύ και είναι φυσικό... Η αλλαγή είναι στα μυαλά μιας μεγάλης, θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, ομάδας Ελλήνων που σιχάθηκε το παρελθόν (στο οποίο ανήκεις κι εσείς ως πρώην ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ) και θέλει κάτι νέο... μια νέα γεύση τσίχλας να μασήσει!!

Είναι δεδομένο ότι διαβάζοντας το παρόν σχόλιο, θα πρέπει να τρέχεις κι εσύ τώρα με την σκοτώστρα για να με φας λάχανο.. Δεν πειράζει, το τρέξιμο κάνει καλό.. Είδες την Ελπίδα πως διατηρείται που είναι πάντα δραστήρια και σε κίνηση;; Ελπίδα μου μπορεί να έχουμε προηγούμενα, αλλά το σωστό να λέγεται, βάζεις κάτω πολλές 25άρες στην εμφάνιση!
Και μιας και μπήκα σε δημοτικά λημέρια, να μη ξεχάσω να σχολιάσω τα χθεσινά. Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ στο τσακ ο Σπύρος ο Κουνάδης και χαλαρά η Ελπίδα στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο.. Όχι όχι, δεν έχω λόγο να πω κακία, ακόμα τουλάχιστον...

Και πάντως, το θέμα του δανείου στη Λειβαθώ δεν με αφήνει αδιάφορο καθόλου! Μια «τρύπα» πάει να καλυφθεί και ένας έλεγχος είναι σε εξέλιξη. Πολλές οι τοποθετήσεις, με αυτή του Ρασσιά να με κάνει να αναρωτιέμαι αν κάποιοι έχουν κολλήσει στην εποχή του Δημοσθένη ή απλώς είναι επηρεασμένοι από την γενικότερη κατάσταση.. Τρανταχτά «όχι» και απαξίωση ψήφου από κάποιους άλλους.. Δημοκρατία έχουμε, αυτά έχει!
Θα επαναλάβω, παρόλα αυτά, το δικό μου αγαπημένο ρητό, κλείνοντας. «Προσοχή, η επίθεση από «χαμαιλεΐζοντα σαλιγκάρια» μπορεί να επηρεάσει εύκολα πολλές υγιείς «φρένες...»

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!
Το Κουνούπι