Πωλείται βίλα στα Μαζαρακάτα


Πωλείται βίλα στα Μαζαρακάτα

Πωλείται βίλα στα Μαζαρακάτα, Κεφαλονιάς.


Σχετικά με το Ακίνητο:    

Πωλείται βίλα στα Μαζαρακάτα, Κεφαλονιάς. Η βίλα είναι 140τ.μ και βρίσκεται εντός οικοπέδου 300τ.μ περίπου. Aποτελείται δε από 4 κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων οι 3 βρίσκονται στον πρώτο όροφο, ένα σαλόνι, μία τραπεζαρία, μία κουζίνα και 2 μπάνια. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης καθώς και μια αποθήκη 20τ.μ

Σχετικά με την Περιοχή:

Οκτώ χιλιόμετρα από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς και δίπλα από τα Περατάτα, βρίσκεται ένα από τα χωριά της δημοτικής ενότητας Λειβαθούς, τα Μαζαρακάτα. Είναι χτισμένα στις πλαγιές του Αίνου, μέσα στο πράσινο, με περιποιημένα σπίτια και ασπρισμένες αυλές.

Στο λόφο πάνω από τα Μαζαρακάτα βρίσκεται το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου, ο μεσαιωνικός οικισμός που αποτέλεσε την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς επί κυριαρχίας των Ενετών. Τα τείχη του Κάστρου διασώζονται σε μεγάλο βαθμό, όπως και κάποια γεφύρια και εκκλησίες στο εσωτερικό του. Ο Ναός της Ευαγγελίστριας στο Κάστρο, που λειτουργεί από το 1580, είναι ένα μνημείο που δεν πρέπει να χάσει κανείς επισκέπτης.

Πολύ κοντά στα Μαζαρακάτα βρίσκεται και η Μονή Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς, από τις σημαντικότερες της Κεφαλονιάς. Στο μοναστήρι λειτουργεί το μοναδικό Εκκλησιαστικό Μουσείο του νησιού, όπου φιλοξενείται πλήθος θρησκευτικών κειμηλίων και εικόνων.

Τουριστικά καταλύματα και υπηρεσίες φιλοξενίας (Καφετέριες, ταβέρνες, καταστήματα)  θα βρείτε στα Περατάτα, που χαρακτηρίζονται από τους ήρεμους ρυθμούς της εξοχής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/property-item/beautiful-villa-mazarakata-kefalonia-greece/?lang=el


Ετικέτες: