Το ultrachic ζαχαροπλαστείο στην παραλία της Σάμης με τα σαγηνευτικά γλυκά


Το ultrachic ζαχαροπλαστείο στην παραλία της Σάμης με τα σαγηνευτικά γλυκά

Αν βρεθείς στην Κεφαλονιά θα πρέπει σίγουρα να περάσεις μια βόλτα από την πανέμορφη Σάμη και το ArtKaterina pastry & cafe για να ζήσεις την απόλυτη γλυκιά εμπειρία.

Υψηλού επιπέδου ζαχαροπλαστική κι ένας χώρος με ρομαντικά παστέλ χρώματα που ξεχειλίζει από φινέτσα. Εδώ θα ανακαλύψεις γλυκά ολόφρεσκα και λεπτοδουλεμένα τόσο που μαγνητίζουν το βλέμμα, αλλά και τον πιο εκλεκτό σε άρωμα, γεύση και ποιότητα καφέ του νησιού.

2

Είναι δύσκολο να μιλήσεις για τις γλυκές δημιουργίες της Κατερίνας Αρτελάρη, που φιγουράρουν στη βιτρίνα, χωρίς να νιώσεις την έντονη επιθυμία να τα δοκιμάσεις όλα. Το Almond Love, μους βανίλιας με γέμιση κρέμας από πικραμύγδαλο σε βούτηγμα αυθεντικής λευκής σοκολάτας, καραμελωμένο αμύγδαλο και κέικ αμυγδάλου στη βάση και το Amarena White Cloud, μια εναλλακτική προσέγγιση της κλασικής Black Forest είναι ανάμεσα στις προτάσεις που προσφέρουν μια νέα εμπειρία απόλαυσης. Σε εκείνο όμως που δεν μπορώ με τίποτα να αντισταθώ είναι το κολασμένο Chocoholic Brownie, cremeux και μους σοκολάτας βουτηγμένα σε καραμελωμένα φουντούκια δημιουργούν την απόλυτα τραγανή επικάλυψη, αφράτο Brownie με ολόκληρα φουντούκια στη βάση και απαλή σαντιγί σοκολάτας στο τελείωμα. Στα new entries του καλοκαιριού θα βρεις επίσης το vegan Orange Sunset, κέικ βανίλιας με φιστίκι Αιγίνης, cremeux σαγκουίνι και πορτοκάλι με σαντιγί βανίλιας.

3

Specialties του εκλεπτισμένου ζαχαροπλαστείου είναι οι τάρτες και τα κέικ, με τη φημισμένη ArtKaterina tart να ξεχωρίζει, βουτυρένια βάση με πραλίνα από φιστίκι Αιγίνης, φρέσκα κόκκινα φρούτα και αφράτη μους λευκής σοκολάτας. Αυτό που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι η θρυλική μηλόπιτα της Κατερίνας και το Carrot Cake, ένα ζουμερό κέικ με υπέροχη υφή, αρώματα από κανέλα και γαρίφαλο, κρυμμένο κάτω από cream cheese frosting με ξύσμα λεμονιού σε ισορροπημένη τελειότητα. Η ιδανική επιλογή για πρωινό αλλά και για απογευματινό dessert που μπορείς να απολαύσεις δίπλα στη θάλασσα ή takeaway.

4

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη τα μικρά αυτά αριστουργήματα γεύσης, βάλε το ArtKaterina pastry & cafe στα must του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς σύντομα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 648 8891

Location: Ποσειδώνος 10, Σάμη.

Περισσότερα στη σελίδα ArtKaterina pastry & cafe σε Facebook και Instagram 

56789101112131415

logo

Επιμέλεια: Ελένη Δευτεραίου


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ