Πωλείται μεζονέτα με υπέροχη θέα στη θάλασσα, στα Βλαχάτα


Πωλείται μεζονέτα με υπέροχη θέα στη θάλασσα, στα Βλαχάτα

μεζονέτα στα Βλαχάτα

  • Τετραγωνικά μέτρα σπιτιού: 150 τ.μ.
  • Απόσταση από Αργοστόλι: 14 χλμ
  • Απόσταση από αεροδρόμιο: περίπου 13 χλμ
  • Θέα: Υπέροχη & ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα
  • Απόσταση από παραλίες : περίπου 2 χλμ από την παραλία του Λουρδά

Το Μεσιτικό Γραφείο ENOS PROPERTIES Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση διώροφη κατοικία 150 τετραγωνικών μέτρων στα Βλαχάτα, στην Κεφαλονιά.

Το σπίτι δεν βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού οπότε είναι ήσυχο αλλά όχι απομονωμένο καθώς υπάρχουν σπίτια κοντά. Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει το σαλόνι/τραπεζαρία με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, ένα μπάνιο και κουζίνα. Η σκάλα οδηγεί στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα με το δικό της μπάνιο, καθώς και δύο ακόμη υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Η κατοικία απέχει μόλις λίγα λεπτά από τις όμορφες αμμώδεις παραλίες Λουρδάς και Τραπεζάκι. Επίσης, το χωριό Βλαχάτα διαθέτει σούπερ μάρκετ, καφετέριες, όμορφα μέρη για φαγητό, φούρνο, ταχυδρομείο, φαρμακείο, γιατρό, καθώς και συγκοινωνίες με λεωφορεία.

Σε απόσταση 1 χλμ περίπου από τα Βλαχάτα βρίσκεται το πολύ όμορφο και πολύ ανεπτυγμένο τουριστικά χωριό Λουρδάτα. Τα Λουρδάτα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό μέσα στο πράσινο στο οποίο, λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης, έχουν χτιστεί πολλές τουριστικές μονάδες για όλα τα βαλάντια, βίλες, και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το χωριό έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα, αλλά και στο βουνό Αίνος που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Στην παραλία του χωριού, που διαθέτει και θέσεις στάθμευσης, θα βρείτε όμορφα εστιατόρια και καφέ, καθώς και μπαρ όπου ο επισκέπτης μπορεί να διασκεδάσει και να χαλαρώσει μετά από ένα μπάνιο στο καταγάλανο πέλαγος.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, το γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου σας καθώς και τη διαχείριση και την τακτική συντήρησή του. Παραμένοντας ακριβείς στον από κοινού συμφωνημένο αρχικό προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα παράδοσης, ανακαινίζουμε διαμερίσματα, βίλες, κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών και επαγγελματικούς χώρους υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Απόσταση από το Αργοστόλι ≈ 14 km

Κοντινότερη παραλία στα ≈ 2 km

(παραλία Λουρδάς)

BBQ
Ηλεκτρισμός
Τηλεφωνική γραμμή
Νερό

Εστιατόρια / Ταβέρνες
Bar / Café
Mini Market
Βενζινάδικο
Φαρμακείο

Θέα θάλασσα
Θέα βουνό

 

περισσότερα εδώ


Ετικέτες: