Νέο λογότυπο για τη Microsoft ύστερα από 25 χρόνια

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 11:29

Το νέο λογότυπο της Microsoft

Το νέο λογότυπο της Microsoft

Ύστερα από τη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος και την υιοθέτηση της πλατφόρμας των Windows Phone, η Microsoft ανανεώνει το εταιρικό της λογότυπο για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια.Σε συνέντευξή του στους Seattle Times, ο Γενικός Διευθυντής της στρατηγικής της εταιρείας αναφέρει ότι το νέο λογότυπο "σηματοδοτεί τόσο την κληρονομιά όσο και το μέλλον της Microsoft". Χρησιμοποιείται η γραμματοσειρά Segoe η οποία έχει συμπεριληφθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια σε προϊόντα της εταιρείας.

Είναι η πρώτη φορά όπου η Microsoft χρησιμοποιεί κάποιο σύμβολο στο λογότυπό της, αξιοποιώντας τα τέσσερα χρωματιστά τετράγωνα από το λογότυπο των Windows 8, που ενσωματώνονται επίσης και στο νέο γραφικό περιβάλλον.

Αναφέρεται ότι το νέο λογότυπο θα αρχίσει να χρησιμοποιείται από σήμερα τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft, όσο και στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα του Facebook και του Twitter. Ακόμη θα κάνει την εμφάνισή του σε τηλεοπτικές διαφημίσεις διαφόρων προϊόντων που θα αρχίσουν να προβάλλονται τις επόμενες εβδομάδες.

insomnia.gr

https://www.youtube.com/watch?v=OzkZWvAJUr0