Συνεχείς...τάπες!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 11:58

Συνεχείς...τάπες!

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΑΠΕΣ 

Αν και λάτρης του τένις, εξ’ ου και ο τενιστικός όρος matchpointστον τίτλο, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συνεχείς τάπες που τρώει ο Παρίσης από τον Μιχαλάτο!!!

-Βγάζει μια μακέτα-πυροτέχνημα ο Παρίσης για την αξιοποίηση του Θαλασσόμυλου, ο οποίος στα χρόνια της θητείας του Παρίση είχε καταντήσει σκουπιδότοπος, για την δημιουργία δήθεν μουσείου, έκθεσης, εστιατορίου κλπ.

Το νεόκοπο επιτελείο του Παρίση προφανώς ήταν στην Αθήνα όταν η Δημοτική Αρχή Παρίση έπαιρνε απόφαση για την μεταφορά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας από τα Δαυγάτα στον Θαλασσόμυλο! Κάτι βέβαια που ποτέ δεν πραγματοποίησε!

Και προφανώς αγνοεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο, που είναι σημείο ΖΟΕ 8, δεν μπορεί να χτίσει κτίριο για εστιατόριο, όπως ζωγράφισε στην μακέτα!!!

Χωρίς πολλά λόγια όμως, με μια φωτογραφία που έλεγε πολλά για τις πράξεις της Δημοτικής Αρχής Παρίση, ο Μιχαλάτος ανέδειξε πώς ήταν ο Θαλασσόμυλος επί Δημαρχίας Παρίση και πώς αξιοποιήθηκε επί Δημαρχίας Μιχαλάτου!!!

Βγαίνει ο Μιχαλάτος και ενημερώνει τους πολίτες για το μεγάλο έργο αλλαγής αμιαντοσωλήνων μήκους 60 χιλιομέτρων στο Αργοστόλι και σε πολλές κοινότητες, ένα έργο υποδομής που έχει να κάνει με την υγεία των πολιτών και που μελετήθηκε, εντάχθηκε, χρηματοδοτήθηκε, συμβασιοποιήθηκε και ξεκίνησε επί Δημαρχίας Μιχαλάτου.

Ο Παρίσης, ο οποίος είτε δεν ενθυμείται είτε συνειδητά παραπλανά, απαντά ότι επί θητείας του έγινε αλλαγή αμιαντοσωλήνων στο Αργοστόλι μήκους 36 χιλιομέτρων!

-Βγαίνει ο Μινέτος και τον ταπώνει κανονικά!!!

Η αλλαγή αμιαντοσωλήνων στο Αργοστόλι μελετήθηκε, εντάχθηκε, χρηματοδοτήθηκε, επί Δημαρχίας Τσιλιμιδού ενώ κατά την θητεία του Παρίση απλώς εκτελέστηκε το έργο από τον ανάδοχο!

Και βέβαια αποκαλύπτει με έγγραφα ότι το έργο αφορούσε σε αλλαγές αμιαντοσωλήνων μήκους 23 χιλιομέτρων και όχι 36 χιλιομέτρων που λέει ο Παρίσης!!!

amiantosolines pessada

-Πιπίλιζαν συνεχώς επί ένα μήνα ότι το ψηφοδέλτιο Μιχαλάτου στελεχώνεται από υπαλλήλους και «εξαρτώμενους» και τελικά αποκαλύπτεται ότι για να φθάσει έναν αριθμό που υπολείπεται κατά 100 υποψηφίους το ψηφοδέλτιο του Μιχαλάτου, ο Παρίσης επιστράτευσε την εγγονή του κ. Πατλάκα, την αδελφή του κ. Αερη, την συνεργάτιδα του στο Ακροπόλ κ. Αντωνιάδου, όλες κατοίκους Αθηνών καθώς και μία κάτοικο Μεγάλης Βρετάνιας!!!

-Υποβάθμισε την ανακαίνιση του κολυμβητηρίου το δίδυμο Παρίσης-Κωνσταντάκης και μια φωτογραφία που έδειχνε πώς το άφησαν εγκαταλελειμμένο, σκουριασμένο και ακατάλληλο για χρήση η Δημαρχία Παρίση και πως έγινε κόσμημα επί Δημαρχίας Μιχαλάτου και έφαγαν άλλη μια τάπα που ακόμη δεν έχουν συνέλθει!!!