Αλέκο, με ψηφοδέλτιο συγγενών που μένουν Αθήνα και φίλων που μένουν μόνιμα Λονδίνο δεν κερδίζοντα εκλογές

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 00:15

Αλέκο, με ψηφοδέλτιο συγγενών που μένουν Αθήνα και φίλων που μένουν μόνιμα Λονδίνο δεν κερδίζοντα εκλογές

Εξαιρετική πρωτοβουλία του επικοινωνιακού επιτελείου του Παρίση η ανακοίνωση με φωτογραφίες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Ελπίζω να ακολουθήσει και η ανακοίνωση των τοπικών συμβούλων με φωτογραφίες, θα βοηθήσει αρκετά τους συμπολίτες μας που ψηφίζουν στις κοινότητες να επιλέξουν γιατί σε πολλές κοινότητες τα ονόματα των υποψηφίων του Παρίση δεν τα γνωρίζουν !!! 

Για παράδειγμα, μου τηλεφωνούν αρκετοί από το Μαρκόπουλο και με ρωτούν ποια είναι η κ. Πατλάκα που είναι υποψήφια με τον Παρίση στο τοπικό ψηφοδέλτιο. Είναι άραγε η εγγονή του, κάτοικος Αθηνών ή συνωνυμία;

Τον ίδιο προβληματισμό έχουν οι κάτοικοι του Καραβάδου για την υποψήφια του Παρίση επ΄ ονόματι κ. Αέρη και οι κάτοικοι των Βλαχάτων για την κ. Αντωνιάδου.

Οπότε κύριοι του επιτελείου, σύντομα και φωτογραφίες των τοπικών συμβούλων για να ξέρει ο κόσμος ποιους έχετε υποψήφιους !!!

Ευριδίκη Μπατιστάτου 

Πραγματικά με εντυπωσίασε το «βαρύ» βιογραφικό της υποψήφιας στη Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου με τον Παρίση, της κ. Ευριδίκης Μπατιστάτου. 

Παιδί Κεφαλονιτών με καταγωγή από τον Πόρο, σπούδασε στην Πάτρα και έκανε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Αγγλία.    

Έκτοτε, όπως η ίδια λέει, εργάζεται σε διάφορες εταιρείες στην Αγγλία με τελευταία της τον τομέα ανάλυσης χρηματοοικονομικών μοντέλων υψηλού κινδύνου. 

Μέχρι εδώ καλά. Πρόκειται, όπως ακούγεται, για ένα αξιόλογο άτομο. 

Ποια είναι όμως η σχέση της με την δημοτική κοινότητα Αργοστολίου; 

Γιατί ζητά την ψήφο των Αργοστολιωτών; 

Πως θα συμμετέχει, εάν εκλεγεί, στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας αφού είναι κάτοικος Μεγάλης Βρεταννίας; 

Μπορεί ένας υποψήφιος που δεν διαμένει καν σε ένα τόπο να ζητά σταυρό προτίμησης σε ένα ψηφοδέλτιο αυτοδιοίκησης;

Αχ βρε Αλέκο, με ψηφοδέλτιο συγγενών που μένουν μόνιμα στην Αθήνα και φίλων που μένουν μόνιμα στο Λονδίνο δεν κερδίζοντα εκλογές!!!