Ένας τραυματίας από πτώση οχήματος σε γκρεμό κοντά στα Κουρουκλάτα (Ανανεωμένο - Εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 11:08

Ένας τραυματίας από πτώση οχήματος σε γκρεμό κοντά στα Κουρουκλάτα (Ανανεωμένο - Εικόνες + video)

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.30 π.μ. της Παρασκευής, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω το όχημα που οδηγούσε ένας 70χρονος απο την Κεφαλονιά, ξέφυγε για άγνωστο λόγο απο την πορεία του και έπεσε, στον γκρεμό. To τροχαίο σημειώθηκε, μετά το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα μετά τα Κουρουκλάτα με το όχημα να κατρακυλά, από τον κεντρικό δρόμο στο δρομάκι που οδηγεί στην παραλία. 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυρεσβεστικής που έφτασε έγκαιρα στο σημείο κοντά στα Κουρουκλάτα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία.

Το αμάξι είχε πέσει σε δύσβατο σημείο και σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες δυσχέραιναν το έργο των ανδρών της Πυροσβεστικής.

https://www.youtube.com/watch?v=RQ2JypCDiwE

Σύμφωνα όμως με νεότερες πληροφορίες κατάφεραν και απεγκλώβισαν τον έναν ηλικιωμένο άνδρα επιβαίνοντα, ο οποίος επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Ο τραυματίας κατά την διάδικασία της μεταφοράς του, είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους διασώστες .

Σπύρος Σακαλής 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του inkefalonia.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

IMG 5620 ΑντιγραφήIMG 5621 ΑντιγραφήIMG 5622 ΑντιγραφήIMG 5624 ΑντιγραφήIMG 5628 ΑντιγραφήIMG 5631 ΑντιγραφήIMG 5632 ΑντιγραφήIMG 5635 ΑντιγραφήIMG 5640 ΑντιγραφήIMG 5643 ΑντιγραφήIMG 5649 Αντιγραφή




00 inkefalonia general ad 300X250