ΠΟΕΔΗΝ: Φωτογραφίες ΣΟΚ από το Nοσοκομείο Κεφαλονιάς – Σοβαρά τα προβλήματα στο κτίριο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 14:29

ΠΟΕΔΗΝ: Φωτογραφίες ΣΟΚ από το Nοσοκομείο Κεφαλονιάς – Σοβαρά τα προβλήματα στο κτίριο

Σε νοσοκομείο υπό κατάρρευση νοσηλεύονται οι ασθενείς στο νοσοκομείο Κεφαλλονιάς, σύμφωνα μεφωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το σωματείο Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, έχει να γίνει συντήρηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις από ... το 2014.

"Το νοσοκομείο είναι αχούρι", λέει μιλώντας στο Iatropedia.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και συνεχίζει: "Οταν βρέχει οι άνθρωποι πρέπει να κρατάνε ομπρέλα και στις κλινικές και στους διαδρόμους. Πέφτουν σοφάδες στα κεφάλια των ασθενών και του προσωπικού. Πολλά τζάμια είναι σπασμένα και αντί να τα αντικαταστήσουν βάζουν χαρτί για να κλείσουν τις τρύπες και κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά"

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ:

ΠΟΕΔΗΝ: "Διεθνώς ρεζίλι"

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί της Κεφαλλονιάς συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό τουριστών.

"Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς γιατί έχει πολύ τουρισμό. Αυτό είναι αχούρι, όχι νοσοκομείο. Πριν από λίγες εβδομάδες υπήρξαν παραιτήσεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού από εργασιακή εξουθένωση. Το προσωπικό δεν αντικατστάθηκε.  Παραιτήθηκαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής καθώς και το ιατρικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνικού Νεφρού".

iatropedia.gr


Ετικέτες: