Με άρωμα Κεφαλονιάς η Ρόδη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 13:34

Με άρωμα Κεφαλονιάς η Ρόδη

Δεν χάνει ευκαιρία η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, να συμμετέχει σε κεφαλλονίτικες εκδηλώσεις και δραστηριότητες όπου κι αν γίνονται αυτές.

Βρισκόμενη στην Αθήνα, επιστρέφοντας από Κέρκυρα και προετοιμαζόμενη για Λευκάδα, συμμετείχε σε δραστηριότητες Κεφαλλονιτών στην Αθήνα.

Στην παρουσίαση των ποιητικών συλλογών του Βασίλη Φλαμπουράρη που διοργάνωσε η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας του Ναυταθλητικού-Εκπολιτιστικού Ομίλου Ληξουρίου (ΝΟΕΛ)  με την Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ) αλλά και σε συγκεντρώσεις κεφαλληνίων που διοργάνωσαν φίλοι ετεροδημότες.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη επέστρεψε από την πρώτη επίσκεψή της στην Κέρκυρα ως υποψήφια Περιφερειάρχης η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα επαφών με θεσμικούς, με θρησκευτικούς ηγέτες, με παραγωγικούς φορείς, με ιστορικούς αλλά και νεώτερους πολιτιστικούς συλλόγους, με γυναικείες οργανώσεις, με νέους επιχειρηματίες και πολλά ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας.

Η Ρόδη δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας με το όραμά της για τα νησιά μας, το συνεχές ενδιαφέρον της για τα προβλήματα αλλά και τις γνώσεις της για την σύγχρονη ανάπτυξη και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε.

Σύντομα θα είναι και πάλι στην Κεφαλονιά.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΩΝ ΙΘΑΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ