Άξια! Συγκίνησε τους πάντες η 68χρονη απόφοιτος από τα Χανιά! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 14:13

Άξια! Συγκίνησε τους πάντες η 68χρονη απόφοιτος από τα Χανιά! (εικόνες)

Η ιστορία της 68χρονης Χανιώτισσας, η οποία αποφοίτησε από το ΤΕΙ Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, είναι ένα τρανό παράδειγμα επιμονής και θέλησης για μάθηση.

Η Κατερίνα Πατηνιωτάκη, έχει παιδιά και εγγόνια, ωστόσο σήμερα το μεσημέρι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, παίρνοντας το πτυχίο της!

Η ίδια δεν έκρυβε την συγκίνησή της για την μεγάλη επιτυχία και δεν παρέλειψε την ώρα που έπαιρνε από τα χέρια του Προέδρου του ΤΕΙ. Κ. Ιωάννη Δραγώνα το πτυχίο της, να ευχαριστήσει τον άνδρα της για την στήριξη που της παρείχε όλα αυτά τα χρόνια!

Σίγουρα, θα αποτελεί από εδώ και πέρα ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους εκείνους που πιστεύουν ότι καμία ηλικία δεν μπορεί να στερήσει την γνώση. Αρκεί να υπάρχει δύναμη και θέληση για μάθηση.

Σε τελετή που έγινε την Παρασκευή τα μεσημέρι στο Δημαρχείο, η κα Πατηνιωτάκη ανακηρύχτηκε επίτιμη δημότισσα Κεφαλονιάς. Η 68χρονη Χανιώτισσα πήρε από τα χέρια του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, αναμνηστικό και για μία ακόμα φορά δεν έκρυψε την συγκίνησή της για την τιμή που της έγινε. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ιωάννης Δραγώνας, αλλά και καθηγητές του ΤΕΙ και φίλοι της κας Πατηνιωτάκη!

Άξια!

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και video

Απο την εκδήλωση ανακήρυξης σε επίτιμη δημότισσα Κεφαλονιάς

;feature=youtu.be

 


Ετικέτες: