Μητσοτάκης: Εχω επίγνωση της ιστορικής ευθύνης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 22:30

Μητσοτάκης: Εχω επίγνωση της ιστορικής ευθύνης

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και όλους τους συμπολίτες μας που δεν μας ψήφισαν ότι θα είμαι δίπλα σε όλους», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος επώδυνος για την πατρίδα. Εκφράστηκε κάτι πολύ παραπάνω. Η ανάγκη να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Νιώθω σήμερα την ανάγκη να απευθυνθώ στους Έλληνες του εξωτερικού. Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στην Ελλάδα», είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας προς το  πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε:
«Ξανακάναμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη παράταξη. Όχι μόνο για αυτούς που μας ψήφισαν. Αλλά για κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα. Χρέος μας είναι να ενώσουμε όλους τους Ελληνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν για πρώτη φορά. Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο, το αναλαμβάνω με απόλυτη επίγνωση της κατάστασης της χώρας».

 




00 inkefalonia general ad 300X250