Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικό

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 10:31

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για τους μισθούς των καθαριστριών, το έργο της Κυανής Ακτής και το μεταναστευτικό

Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει απάντηση στο θέμα με την αποπληρωμή των μισθών των καθαριστριών των σχολείων, οι οποίες έστειλαν και επιστολή ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

Ο κος Μιχαλάτος ξεκαθάρισε ότι έχει εκχωρήσει τις 2 τελευταίες δόσεις στην πρωτοβάθμια για να δοθούν τα λεφτά στις καθαρίστριες. «Οποιαδήποτε καθυστέρηση οφείλεται στην σχολική επιτροπή. Μου εγγυήθηκαν ότι τα χρήματα θα μπουν σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα ο κος Μιχαλάτος παραδέχτηκε ότι πάντα υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή και από την στιγμή που η σχολική επιτροπή θα είναι του Δήμου Αργοστολίου τότε θα είναι πιο εύκολο να πληρώνονται οι μισθοί. «Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί, αλλά από την μεριά μου έκανα αμέσως τις ενέργειες» κατέληξε.

Το σαββατοκύριακο ο δήμαρχος βρέθηκε σε μια εκδήλωση σχετική με την βία και τις σχέσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά και σχετικά με αυτό, τόνισε ότι θεωρεί χρέος του να στηρίξει τέτοιες δράσεις είτε γίνονται από ιδιώτες είτε από τον δήμο.

«Το έργο της κυανής ακτής δεν έχει παραδοθεί ακόμα» επισήμανε ο κος Μιχαλάτος εξηγώντας ότι αυτή την στιγμή γίνονται επιδιορθώσεις από τον εργολάβο μαζί με τους επιβλέποντες μηχανικούς του δήμου.

Τέλος, σε ερώτηση σχετική με τις φημολογούμενες δομές μεταναστών στην Κεφαλονιά τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα αυτή την στιγμή. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα επισκεφθώ την επόμενη εβδομάδα τον αρμόδιο υπουργό για να ενημερωθώ περεταίρω. Αυτή την στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι».

Κλείνοντας κάλεσε όλο τον κόσμο στο άναμμα του δέντρου την Τετάρτη το απόγευμα στην πλατεία Αργοστολίου.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00 - 13:00




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250