Ο αντιδήμαρχος Νίκος Κουρκουμέλης στον Inkefalonia 103,9

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 17:47

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Κουρκουμέλης στον Inkefalonia 103,9

Συνέντευξη για τα ζητήματα της περιοχής του 

Συνέντευξη στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι" με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης.

Αρχικά θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες για το γήπεδο στα Τζαννάτα. Ο κ. Κουρκουμέλης υπογράμμισε ότι "ως νέα δημοτική αρχή στηρίζουμε τον αθλητισμό και θέλουμε να δημιουργούμε υποδομές που έχει ανάγκη το τοπικό ποδόσφαιρο καθώς και να καλύψουμε τυχόν κενά προηγούμενων ετών. «Κακώς έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση από τον τ.Α/Δ της περιοχής , που αφορά στο γήπεδο των Τζαννάτων. Όλοι στην περιοχή γνωρίζουν ότι το γήπεδο είχε κιτρινίσει από το καλοκαίρι, πολύ πριν αναλάβω καθήκοντα την περιοχή", ανέφερε. "Ωστόσο, έχουμε ξεκινήσει ήδη τις ενέργειες αποκατάστασης με τη συνδρομή και την καθοδήγηση του γεωπόνου του Δήμου".

Ο κ. Κουρκουμέλης ως Α/Δ Τουρισμού αναφέρθηκε και στην τουριστική επιτροπή, λέγοντας ότι εντός των επόμενων ημερών θα γνωρίζουμε τα άτομα που θα απαρτίζουν την επιτροπή, καθώς μέχρι τώρα έχει παρθεί απόφαση μόνο για τους φορείς που θα συμμετέχουν.

Εν όψει της Διεθνούς έκθεσης τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET, που θα λάβει χώρα στη Βρετανική Πρωτεύουσα στις 4-6 Νοεμβρίου, θα εκπροσωπήσει ο ίδιος το Δήμο, τονίζοντας ότι τα τουριστικά ζητήματα θα πρέπει να μπουν σε πρώτη προτεραιότητα και δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε.

Παράλληλα μετέφερε το μήνυμα συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς της τουριστικής επιτροπής καθώς και με τα μέλη που θα οριστούν, έτσι ώστε όλες οι δράσεις να ακουμπούν στον τουρισμό και να συνεχιστεί ο δυναμισμός που έχει επιδείξει η Κεφαλονιά ως προς την αξιοποίηση των πολλαπλών χαρακτηριστικών της στον τουρισμό.

Κλείνοντας ο κ. Κουρκουμέλης, έκανε έκκληση στους πολίτες όσον αφορά τους κανόνες καθαριότητας, τονίζοντας πως πρέπει να συμμορφώνονται με αυτούς και όχι να ενεργούν αυθαίρετα γεγονός που έχει αντίκτυπο στην εικόνα που εμφανίζει η εκάστοτε περιοχή.




00 inkefalonia general ad 300X250