Χαράλαμπος Μοσχόπουλος: «Η σωτηρία μας τα κρουαζιερόπλοια;»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 10:16

Επιτρέψτε μου να κάνω μια πολύ μικρή παρατήρηση, η TUI εξέδωσε οδηγία μέσω της οποίας πληροφορεί τους «μεμονωμένους τουρίστες» να έχουν πιο πολλά ευρώ μαζί τους μήπως και έρθει η δραχμή !
Αρχικά για αυτό δεν φταίει η TUI φταίνε οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης κ.λ.π, οι οποίοι για να εκφοβίσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους αναφέρουν συνέχεια πως αν δεν βγουν αυτοί ( που μας κατέστρεψαν ) θα έρθει η δραχμή.


Τώρα αυτό το εκμεταλλεύεται πανέξυπνα η TUI η οποία ρίχνει την «βόμβα» και έτσι μέσω του φόβου και της αβεβαιότητας θα « ψαρέψει» όλους τους μεμονωμένους τουρίστες.
Επίσης με πολύ ωραίες αναφορές εμφανίζουν τα κρουαζιερόπλοια ως σωτηρία του τουρισμού ! Τι θα προσπαθήσουν να πετύχουν δηλαδή ;.


Θα κάνει διακοπές ο τουρίστας στην Ελλάδα αλλά θα διαμένει- θα ξοδεύει - θα τρέφεται - θα ψωνίζει και ότι συνεπάγονται αυτά στα κρουαζιερόπλοια ! Ετσι λοιπόν θα συγκεντρώσουν και τους μεμονωμένους ( οι οποίοι ξόδευαν σε ξενοδοχεία - δωμάτια - εστιατόρια κ.λ.π ) στα κρουαζιερόπλοια...
Και εμείς τι κάνουμε για αυτό; θέλουμε να καταργηθεί πλήρως και το καμποτάζ!


Ας ελπίσουμε πως οι ιθύνοντες του τουρισμού να διαβλέψουν και να προβλέψουν τις τυχών καταστροφικές συνέπειες που θα υπάρξουν από την κατακόρυφη ανάπτυξη του τουρισμού με τα κρουαζιερόπλοια.


Χαράλαμπος Μοσχόπουλος