Τελικά μαζί με τα «ξερά» καίγονται και τα «χλωρά»! (23/8)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 10:35

Τελικά μαζί με τα «ξερά» καίγονται και τα «χλωρά»! (23/8)

Καλημέρα σε όλους σας! Αφιερώνω τα σημερινά μου «τσιμπήματα» στα «ξερά» μυαλά των πολιτικών αρχόντων του τόπου μας και το λέω από την αρχή, για να εξηγήσω άμεσα και τον τίτλο, μιας και πάντα πίστευα πως μια χούφτα «ξερών» μυαλών μπορούν να κάψουν πάρα πολλά «χλωρά»... Έχουμε και λέμε λοιπόν. Απολογισμός τελευταίων ημερών στο νησί μας... Τρεχαλητό από πανηγύρι σε πανηγύρι και αγώνας να φανεί το τραπέζι της Δημοτικής Αρχής μεγαλύτερο από το τραπέζι του Μιχαλάτου, για να φανεί φυσικά ότι ακόμα ο Αλέκος κρατά τα σκήπτρα. Αποκορύφωμα το προχθεσινό στα Θέματα, όπου όμως ο Παρίσης έλειπε. Σάββας και Βαγιωνίτης προσπάθησαν να καλύψουν το κενό, αλλά μάταια.  

Βαριές εκφράσεις και πισωμαχαιρώματα μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής για το ποιος κάνει τι και ποιος είναι υπεύθυνος και γιατί...
Μέχρι και ο Παπαδάτος ξεσπάθωσε και στο βιογραφικό του θα προσθέσει σύντομα ότι το τεράστιο έργο του στη θητεία της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» ήταν να φτιάξει ράμπες για τα ΑΜΕΑ.

Τι άλλο θα ακούσουμε πια;;; φαντάσου να έφτιαχνε κανένα δρόμο τι θα έκανε και τι θα έλεγε δηλαδή... Λίγη σοβαρότης κύριοι δεν βλάπτει..!
Μεγάλη η φωτιά φωτιά σε Καραβάδο και Καρούζα. Εδώ να δεις «κάψιμο»! Μιλάμε για πλήρη απαρτία «ξερών» μυαλών σε μέγιστη απόδοση και λειτουργία... Μου βγήκαν και στον αέρα να ξεκατινιαστούν.. Άλλα ο Αλεχάντρο, άλλα ο «Κροταλίας» και άλλα ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, που τους «έδωσε» κανονικά βέβαια και καλά έκανε.. Αλλά κι εκείνος ο Σάκης δεν έχει το Θεό του. Ο κόσμος καιγόταν και εκείνος μετέφερε στον Τετενέ τι έλεγε λίγο νωρίτερα ο Ματιάτος για την Πυροσβεστική... Παιδί μου το κουσούρι δεν αλλάζει, όσο κι αν μεγαλώσει ο άνθρωπος, τέλος! Βέβαια, δεν είχε άδικο ο Σάκης σε όσα είπε, για να λέμε και στραβού το δίκιο...

Α, δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τις αλλαγές στις τεχνικές υπηρεσίες... Ας κάνουν το καθήκον τους εκεί μέσα και ας σταματήσουν να τρώγονται επιτέλους.. Εμένα άλλο με καίει;;; Τι παίζει με το γηροκομείο και όλα είναι σε τεντωμένο σκοινί; Γιατί δεν μας κάνει ο Δήμαρχος μια ειδική έκθεση πεπραγμένων μόνο για αυτό το σκοπό;;; Να ξέρουμε κι εμείς τι γίνεται καλέ! Μεγαλώνουμε, γερνάμε, τα παιδιά μας δεν μπορούν να μας φροντίζουν..

Με όλα τα παραπάνω δεν νομίζω να έχει κανείς απορία για το πόσο «ξερά» μυαλά μας διοικούν σε τούτο το ευλογημένο, κατά τα άλλα, νησί. Και το πρόβλημα είναι ότι ξεκινήσαμε με μια χούφτα και έχουν αρχίσει και πληθαίνουν επικίνδυνα... λες και είναι κολλητική η ασθένεια.. !

Λοιπόν, δεν έχει άλλα για σήμερα... Έχουμε και Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα και θέλω να προετοιμαστώ για τις διαλέξεις επιπέδου που θα ακούσω.. Ξέρετε, να αγοράσω ωτοασπίδες και όλα τα σχετικά.. Άντε καλό μας κουράγιο!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου !
Το Κουνούπι