«Λούστηκαν» με υπέροχες μελωδίες «στο Φως του Φεγγαριού»! (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 10:45

«Λούστηκαν» με υπέροχες μελωδίες «στο Φως του Φεγγαριού»! (εικόνες/video)

Στο Κάστρο Αγίου Γεωργίου από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου!

Μια υπέροχη μουσική εκδήλωση «Στο φως του φεγγαριού» στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου με τη συμμετοχή της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου το βράδυ του Σαββάτου, για τον εορτασμό της Πανσελήνου του Αυγούστου.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κάστρο Αγίου Γεωργίου», διοργάνωσε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία απήλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο χώρο του κάστρου για να την παρακολουθήσουν.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Γρηγόρης Γρηγορακάκης, η πρόεδρος του ΠΣ «Κάστρο Αγίου Γεωργίου» κα Κάτε Αντωνέλλου, ο πρόεδρος της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου κ. Ρωσσέτος Λούζης.

Ο μαέστρος Σπύρος Θεοτοκάτος είχε ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι που περιελάβανε από τραγούδια με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821, αλλά και σπουδαία τραγούδια από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες όπως ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μάνος Χατζηδάκης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Σταύρος Τραυλός, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς Δήμου Αργοστολίου, κα Κρυσταλλία Μιχαλάτου, ο αντιδήμαρχος Δήμου Σάμης, Αντώνης Καλλιβωκάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρης Κουρής, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου κ. Μάκης Φόρτες, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονια κ. Κωνσταντίνος Ψαρρός και κόσμος που τήρησε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά για να μπορέσει να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Παρά τον ισχυρό άνεμο που έπνεε εκείνη την ώρα και  δυσκόλευε τις προσπάθειες των καλλιτεχνών, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! 

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και video

{https://www.youtube.com/watch?v=WGBPy_k-i8U}

12345678910121415161718192022232426293031




00 inkefalonia general ad 300X250