Βλαχάτα… έχεις ταλέντο! (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 10:50

Βλαχάτα… έχεις ταλέντο!  (photos + video)

Ήταν μία καθ' όλα άρτια μουσικοχορευτική βραδιά. Μια βραδιά που έδειξε ότι η δουλειά που γίνεται στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλαχάτων «Ο Αίνος» που τη διοργάνωσε έχει αποτελέσματα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής – Χριστίνα Ζησιμάτου

Βλαχάτα έχεις ταλέντο λοιπόν, καθώς το αποτελέσματα τόσο σε χορευτικό επίπεδο με τα πέντε τμήματα του συλλόγου που... έδειξαν στην πίστα τις χορευτικές δυνατότητές τους, όσο και χορωδιακά, όπου η «Παρέα Τραγουδιού» που έχει δημιουργηθεί, μεγαλώνει αριθμητικά και εξελίσσεται!
Και ο κόσμος που βρέθηκε εκεί και ήταν πολύς απόλαυσε το μεράκι για τον χορό και το τραγούδι μικρών και μεγάλων που έχουν ασχοληθεί με αυτά τα ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Αίνος» Μπάμπης Μινέτος αναφερόμενος στις δραστηριότητες του Συλλόγου δήλωσε: « Ο σύλλογος μας έχει πάρα πολλές δραστηριότητες και έχει πέντε τμήματα χορευτικών. Οι προσπάθειες των δασκάλων χορού της Βενετίας Παπαλεξανδράτου και του Παναγή Κοκκόση ήταν το αποψινό αποτέλεσμα που είδατε. Όσον αφορά την «παρέα του τραγουδιού», ξεκίνησε από μία παρέα πέντε έξι ατόμων και κατέληξε σε μία παρέα 32 ατόμων. Αυτοδίδαχτοι και με δάσκαλο τον Βασίλη Καλογερά, έχουν κάνει σπουδαία πρόοδο. Κάνουμε πρόβες κάθε Δευτέρα 9 με 11. Η επίσημη πρεμιέρα της χορωδίας θα είναι 4 Αυγούστου στην παραλία στο Τραπεζάκι».

Ο Μπάμπης Μινέτος μας εξέφρασε και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογός του και έχει να κάνει με την πλατεία Βλαχάτων.: «Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα χώρου, διότι το μεγαλύτερο κεφαλοχώρι της Κεφαλονιάς, τα Βλαχάτα, με ένα σύλλογο πολιτιστικό με πολλές δραστηριότητες δεν έχουμε πλατεία.
Με τη βοήθεια του Αντιπεριφεριάρχη και μετά πολλές προσπάθειες του προέδρου της τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων, καταφέραμε και κάναμε μία επίστρωση με γαρμπίλι ώστε να γίνει εκεί το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας.

Ο κόσμος σήμερα είναι πάρα πολύς και ο χώρος είναι περιορισμένος εδώ που βρισκόμαστε. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τις δημοτικές αρχές, να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να μπορούμε να έχουμε μια πλατεία και να κάνουμε εκδηλώσεις μας εκεί».

https://www.youtube.com/watch?v=0WYB-wEj1Os
https://www.youtube.com/watch?v=Scmv_tms7HQ
https://www.youtube.com/watch?v=3hEVW7q7Wds
https://www.youtube.com/watch?v=S_lxF8quNk4

{phocagallery view=category|categoryid=108}


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250