Μια Μαγική Βραδιά για τα 30 Χρόνια Αδελφοποίησης Αργοστολίου – Σάμπατς
Με ιδιαίτερη επιτυχία και συγκινητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοινή χορωδιακή συναυλία για τον εορτασμό των 30 χρόνων αδελφοποίησης του Δήμου Αργοστολίου με τον Δήμο Σάμπατς της Σερβίας.
Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», αποτέλεσε μια ξεχωριστή βραδιά πολιτισμού, μουσικής και φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς.
Οι χορωδίες μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες τους, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και πολιτιστικής ενότητας. Η Γυναικεία Χορωδία «Αμπράσεβιτς» από τη Σερβία, η Γυναικεία Χορωδία Δήμου Αργοστολίου και οι Κανταδόροι της Λειβαθούς απέδειξαν μέσα από τη μουσική πως οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας παραμένουν ζωντανοί και δυνατοί μέσα στον χρόνο.
Η εκδήλωση απέκτησε ακόμη πιο ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς συνέπεσε με την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα της Κεφαλονιάς. Το θερμό χειροκρότημα και η παρουσία του κόσμου επιβεβαίωσαν τη σημασία τέτοιων πολιτιστικών ανταλλαγών, που ενώνουν ανθρώπους και πολιτισμούς μέσα από την τέχνη και τη μουσική.
Ήταν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, συγκίνηση και μηνύματα φιλίας!
Εικόνες: Neil Jackson






































































Νέα σελίδα του INKEFALONIA.GR στο Facebook.
Ακολούθησε το InKefalonia στο Facebook ↗















