Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία - Με σύζυγο, γιο, νύφη και εγγόνια [εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 11:40

Ο Μανώλης Μητσιάς σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία - Με σύζυγο, γιο, νύφη και εγγόνια [εικόνα]

Τα πενήντα χρόνια μουσικής γιόρτασε στο Ηρώδειο ο σπουδαίος Μανώλης Μητσιάς το βράδυ της Δευτέρας.

Σε αυτή τη μεγάλη συναυλία, με στάσεις στους σημαντικότερους σταθμούς του Μανώλη Μητσιά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η οικογένειά του.

Η σύζυγός του Λίτσα Μητσιά, ο γιος του Μίλτος Μητσιάς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία Σταβάρα και τα παιδιά τους ήταν όλοι εκεί και χάρισαν στον Μανώλη Μητσιά το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

«Είμαι πολύ ευτυχής, γιατί έχω έναν γιο που είναι σπουδαίος επιστήμονας. Έκανε μια οικογένεια καταπληκτική. Μια σπουδαία νύφη, με δυο σπουδαία εγγονάκια. Ως παππούς, κάνω όσα δεν έκανα ως πατέρας. Τα εγγόνια μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου», έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής ήταν συγκινημένος που τραγούδησε μπροστά στο γεμάτο από θαυμαστές του ρωμαϊκό θέατρο αλλά και για το ζεστό χειροκρότημα που του επεφύλαξαν μετά τη θριαμβευτική ολοκλήρωσή της συναυλίας.

Δείτε την φωτογραφία του Μανώλη Μητσιά με την οικογένειά του:

Στις πρώτες σειρές του Ηρωδείου, βρέθηκαν η σύζυγος, ο γιος, η νύφη και τα εγγόνια του Μανώλη Μητσιά για να παρακολουθήσουν την επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι.

Φωτογραφία: NDP