Μονόπετρα δαχτυλίδια για μία πρόταση που καμία δεν θα μπορέσει να αρνηθεί

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 15:47

Μονόπετρα δαχτυλίδια για μία πρόταση που καμία δεν θα μπορέσει να αρνηθεί

Γνωρίζουμε πόσο αγχωτικός μπορεί να είναι ο σχεδιασμός της τέλειας πρότασης γάμου. Από το μέρος που θα την πάτε, την κατάλληλη ατμόσφαιρα, τη σωστή επιλογή της ημέρας και της στιγμής,  όλα αυτά είναι λεπτομέρειες άκρως σημαντικές, οι οποίες όμως επισκιάζονται όταν θα της προσφέρετε το τέλειο μονόπετρο δαχτυλίδι.

Τα μονόπετρα, είτε είναι χρυσά, είτε λευκόχρυσα, παρόλο που μπορούν να δωριστούν ως δαχτυλίδια σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την πρόταση γάμου και γι’ αυτό αποτελούν ίσως το πιο σημαντικό δώρο που θα κληθείτε ποτέ να επιλέξετε για εκείνη.

Αστραφτερό και εντυπωσιακό

Αγαπημένη και κλασική επιλογή στα μονόπετρα αλλά και σε όλα γενικώς τα δαχτυλίδια είναι τα χρυσά, καθώς λάμπουν με έντονο κίτρινο χρώμα, με αποτέλεσμα να φαίνονται πολυτελή και εντυπωσιακά. Αν μάλιστα συνοδεύονται και από μία εντυπωσιακή πέτρα ζιργκόν ή διαμάντι, τότε τα δαχτυλίδια αυτά είναι η καλύτερη επιλογή για να αφήσετε τη σύντροφό σας άφωνη την ώρα της μεγάλης πρότασης.

Στο ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο goldy θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε μονόπετρα χρυσά κορυφαίας ποιότητας και μοναδικού design που θα σας είναι δύσκολο να διαλέξετε ποιο θα της χαρίσετε. Σας διευκολύνουμε παρουσιάζοντας το μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιργκόν και χρυσό 9 καρατίων σε εντυπωσιακό και πρωτότυπο σχεδιασμό που σχηματίζει μία μικρή κορώνα για την βασίλισσα της καρδιάς σας.

monopetra1

Στο χρώμα της νύφης

Τα μονόπετρα εκτός από λευκά, μπορεί επίσης να είναι και λευκόχρυσα, ένα πιο διακριτικό και ουδέτερο χρώμα που θα ταιριάζει περισσότερο και με το νυφικό την ημέρα του γάμου. Μοντέρνος σχεδιασμός και εντυπωσιακό κομψό τελείωμα, είναι τα μυστικά για να επιλέξετε τα ιδανικά δαχτυλίδια για προτάσεις γάμου.

Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα λευκόχρυσα μονόπετρα από την μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού κοσμηματοπωλείου goldy.gr σας προτείνουμε το εκθαμβωτικό FaCad'oro DKT-000520 με λευκόχρυσο 14 καρατίων, που αποτελεί σταθερά την πιο δημοφιλή επιλογή που έχει αποτελέσει την αρχή για μια υπέροχη κοινή πορεία ζωής σε πολλά ζευγάρια.

monopetra2

 Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο goldy.gr (https://goldy.gr/) και βρείτε μονόπετρα χρυσά και λευκόχρυσα αλλά και πολλά εντυπωσιακά δαχτυλίδια και άλλα κοσμήματα κορυφαίας ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250