5.000 ευρώ τον μήνα σε ηρωίνη; Ο Macaulay Culkin αρνείται τον εθισμό του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 14:48

5.000 ευρώ τον μήνα σε ηρωίνη; Ο Macaulay Culkin αρνείται τον εθισμό του

Ένας από τους πιο διάσημους μικρούς της τελευταίας 20ετίας, ο "Kevin" από την ταινία "Μόνος στο σπίτι", είναι πια 31 ετών, 48 κιλά και εθισμένος στις βαριές ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

 

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο ηθοποιός φαίνεται πως ξοδεύει ασύλληπτα ποσά κάθε μήνα σε ηρωίνη και σε οξυκόντιν, ένα ναρκωτικό που ονομάζεται και ηρωίνη του βουνού. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το σπίτι του έχει μετατραπεί σε "κέντρο διερχομένων", όπου γίνεται συνεχής χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Ο Macaulay, που αυτήν την περίοδο εργάζεται σε club της Νέας Υόρκης ως Dj, θέλοντας να υποστηρίξει τον εαυτό του μέσω του εκπροσώπου τύπου του, αρνείται μανιωδώς αυτές τις κατηγορίες. Παρ' όλα αυτά δεν προχωρά σε μηνύσεις, ίσως γιατί η εφημερίδα έχει στοιχεία που δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

 

 

 

Ο εθισμός του με τα ναρκωτικά εντάθηκε περισσότερο μετά τον χωρισμό του από την Mila Kunis πριν από 18 μήνες, με την οποία διατηρούσε δεσμό για 8 χρόνια.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είναι τραγική. Mάλιστα, πριν από λίγο καιρό παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο με υπερβολική δόση.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι το 2000, η αδερφή του, Jennifer Adamson, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Τραγικό "τέλος" βρήκε και μια πολύ κοντινή του φίλη λίγο καιρό πριν, από θανατηφόρα δόση ηρωίνης.

 

 Πηγή: cosmo.gr