Μαρία Μπεκατώρου: Συνέχεια κάνω μπότοξ και ενέσιμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 11:03

Μαρία Μπεκατώρου: Συνέχεια κάνω μπότοξ και ενέσιμα

Κανένας δεν κερδίζει τη μάχη με το χρόνο. Μπορεί όμως, να προσπαθήσει με τη βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής και οι celebrities το ξέρουν καλά αυτό. Μετά το σάλο που προκάλεσε παγκοσμίως η μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ, την οποία η ίδια αποδίδει στην προσωπική της ευτυχία, έρχεται η Μαρία Μπεκατώρου να δηλώσει απροκάλυπτα τη ροπή της στις αισθητικές παρεμβάσεις.

Όπως αποκάλυψε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο περιοδικό ΕΓΩ: "Συνέχεια κάνω μπότοξ και ενέσιμα. Το χειρουργείο φοβάμαι και εύχομαι, αν φτάσω στο σημείο που να το χρειάζομαι, να έχει ανακαλυφθεί ένα μαγικό χάπι που θα το παίρνεις και θα δείχνεις δέκα χρόνια νεότερη. Το πρόσωπό μου με ενδιαφέρει να είναι καλό και ευτυχώς μέχρι στιγμής διατηρώ την εικόνα μου χωρίς να αλλάξω".

Στην ίδια συνέντευξη η αγαπητή παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί με το σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. "Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη με όσα έχω στην καθημερινότητά μου. Θα ήθελα μόνο κάποια στιγμή ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί για να μεγαλώσω την οικογένειά μου, χωρίς όμως εμμονές και υστερίες. Είμαι χαρούμενη και κάνω τον σταυρό μου γιατί δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα. Δεν περίμενα ότι θα έχω αυτή την εξέλιξη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που ο άντρας μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου είναι καλά. Μου λείπει ένα παιδί, αλλά όχι ότι θα τρελαθώ εάν δεν έρθει. Μακάρι να έρθει. Δεν παύω όμως, να νιώθω πολύ τυχερή και να ελπίζω" είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: news.gr