Ολόγυμνη Κιμ: Να γιατί είναι η Γυναίκα της Χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 13:39

Ολόγυμνη Κιμ: Να γιατί είναι η Γυναίκα της Χρονιάς

Πριν από δυο μέρες στην εκδήλωση για τα ετήσια βραβεία του δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού "GQ", η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έκλεψε την παράσταση -προκαλώντας ταυτόχρονα και πολλά αντιφατικά σχόλια τόσο για τη βράβευσή της αυτή καθαυτή, όσο και για την εμφανισή της εκείνο το βράδυ- κερδίζοντας τον τίτλο της "Γυναίκας της Χρονιάς".

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού υπεραμύνθηκαν της απόφασής τους υπογραμμίζοντας ότι η 32χρονη ριάλιτι σταρ είναι "τόσο γνωστή όσο και η Κόκα Κόλα" οπότε τα όποια υπόλοιπα λόγια είναι απλά περιττά. Και άφησαν τις εικόνες να μιλήσουν -που ως γνωστόν λένε πάντα πολύ περισσότερα από τα λόγια.

Χθες κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού που -φυσικά- έχει στο εξώφυλλό του την Κιμ.

Η ίδια η σύζυγος του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) φρόντισε να το ποστάρει στο Instagram ευχαριστώντας και όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία του. Ιδού:

 

Η Κιμ όμως δεν έμεινε στο εξώφυλλο καθώς έδωσε λίγο ακόμη "τυράκι" στου άπειρους διαδυκτιακούς της φίλους με μια ακόμη λήψη από το εσωτερικό του περιοδικού όπου φαίνεται ολόγυμνη ξαπλωμένη μπρούμυτα να τονίζει τα διάσημο οπίσθια με εξαιρετικά καλλιτεχνικό τρόπο και λάγνο βλέμμα.

 

Και για να μη μείνετε παραπονεμένοι, δείτε δύο ακόμη λήψεις οι οποίες "παίρνουν" τόσα σχόλια που δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε...

womenonly




00 inkefalonia general ad 300X250