Σε ανοδική πορεία! Η Κεφαλονίτισσα ηθοποιός, Έλλη Πατρικίου θα εμφανιστεί στην διάσημη Αμερικανική σαπουνόπερα ‘’Days of Our Lives’’

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 20:17

Σε ανοδική πορεία! Η Κεφαλονίτισσα ηθοποιός, Έλλη Πατρικίου θα εμφανιστεί στην διάσημη Αμερικανική σαπουνόπερα ‘’Days of Our Lives’’

Θα εμφανιστεί σε διάσημη Αμερικανική σαπουνόπερα! 

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία, η Κεφαλονίτισσα ηθοποιός του Χόλιγουντ, Έλλη Πατρικίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας soapoperanews.net, η Ελλη Πατρικίου θα εμφανιστεί στην διάσημη Αμερικανική σαπουνόπερα ‘’Days of Our Lives’’ (μετ.: Οι μέρες της ζωής μας), ως ‘’Κατερίνα’’.

Η Πατρικίου, είναι γνωστή στις ΗΠΑ για τις ερμηνείες της ως Λόρι Πίτερσον στην ταινία «Black Pumpkin», Κέιτ Ρόμπερτς στην «Αλυσίδα», αλλά και στον ρόλο της Μπριτζέτ στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Χιονάτη».

Η συμμετοχή της στο θέατρο, το μουσικό θέατρο και την όπερα, την οδήγησε σταδιακά στην υποκριτική στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η δουλειά της ποικίλλει από κωμωδία μέχρι δράμα, ταινίες εποχής, τρόμου, θρίλερ κ.α.

Χαιρόμαστε που βλέπουμε μια νέα και λαμπερή κοπέλα με καταγωγή από την Κεφαλονιά, να κάνει αυτά τα σημαντικά βήματα στην καριέρα της!

Ο σχετικό άρθρο για την τελευταία της δουλειά θα το διαβάσετε ΕΔΩ

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250