Οδηγός για πουκάμισα ανδρικά - Δείτε πως να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 11:58

Οδηγός για πουκάμισα ανδρικά - Δείτε πως να επιλέξετε το καλύτερο σχέδιο

Στην ντουλάπα ενός άνδρα μπορείς να βρεις πλέον πάρα πολλά ρούχα.

Από T-shirts και φανελάκια, έως κοστούμια, τζιν και βερμούδες. Τα ανδρικά πουκάμισα είναι ένα κομμάτι που χαρακτηρίζει την ντουλάπα κάθε άντρα. Είναι επίσης ένα ρούχο το οποίο χαρακτηρίζει θα λέγαμε τους άντρες, ειδικά όταν ψάχνουν να φορέσουν κάτι για πιο επίσημες περιστάσεις. Φορώντας πουκάμισα ανδρικά, δημιουργούνται μερικά από τα πιο όμορφα, κομψά και κλασικά outfit.

Πουκάμισα ανδρικά και tips για να επιλέξετε σωστά

Πώς όμως επιλέγουμε το πουκάμισο εκείνο το οποίο ταιριάζει στο στυλ, το ύφος και την προσωπικότητα κάθε άντρα; Για αρχή, υπάρχουν κάποιες σταθερές που μπορούμε να ακολουθήσουμε για την σωστή επιλογή.

Λαμβάνουμε υπόψη την περίσταση. Υπάρχουν πολλών ειδών πουκάμισα, για γάμους, για dinners, για εργασία, για παραλία και η ποικιλία δεν τελειώνει ποτέ. Αν ψάχνουμε πουκάμισο για επίσημες περιστάσεις, επιλέγουμε κλασικές ίσιες γραμμές και κλασικά υφάσματα. Το χρώμα επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή αυτή. Για παράδειγμα, ένα κίτρινο πουκάμισο ίσως είναι δύσκολο να φορεθεί σε μια ιδιαίτερη περίσταση, ενώ θα ταίριαζε περισσότερο στην καθημερινότητα, για παράδειγμα σε βόλτα ή καφέ.

Κλασικά χρώματα στα πουκάμισα θεωρούνται το άσπρο, το μπλε, το μπεζ και το μαύρο. Αν ωστόσο θέλουμε κάτι πιο χαλαρό, ή πιο casual, επιλέγουμε μπορντό, πράσινο, κίτρινο ή όποιο άλλο χρώμα μας αρέσει.

Επιλέξτε λευκό πουκάμισο ανδρικό slim fit για εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Handsome man in white shirt and black trousers - posing  at studio. Attractive guy with fashion hairstyle.  Confident man with short beard. Adult stylish boy with brown hair.

Συνεχίζουμε με το μέγεθος. Τα πουκάμισα - ιδιαίτερα και πουκάμισα ανδρικά - είναι σημαντικό να κολακεύουν έναν άνδρα, μιας και για πολλούς αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους. Ανάλογα ξανά την περίσταση, επιλέγουμε ίσια γραμμή, κλασική, διαφορετικά αν οι απαιτήσεις είναι πιο χαλαρές, τα φαρδιά πουκάμισα μπορεί να αποτελούν ιδανικότερη λύση, μιας και προσφέρουν στυλ και άνεση ταυτόχρονα.

Το ύφασμα επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή μας. Τα βαμβακερά πουκάμισα είναι αυτά που επιλέγουν οι περισσότεροι. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές. Για παράδειγμα ένα λινό πουκάμισο, αποτελεί τέλεια επιλογή για άνοιξη και καλοκαίρι. Είναι ένα κομμάτι που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνδρες και με το δίκιο τους. Συνδυάζοντάς το με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείτε να πετύχετε πραγματικά ένα look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεστε. Άλλωστε τα νησιά, το καλοκαίρι και οι παραλίες, "απαιτούν" θα λέγαμε πιο ελαφριά και "φωτεινά" υφάσματα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σε αγορά

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα αξεσουάρ πολλές φορές, όπως και τα υπόλοιπα ρούχα που θα φορέσετε, καθορίζουν όλο το τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ένα λινό πουκάμισο, με το αντίστοιχο λινό παντελόνι, ταιριάζει περισσότερο για ένα event σε νησί. Αν ωστόσο επιλέξετε να το φορέσετε με βερμούδα, τότε έχετε ένα άψογο everyday casual outfit για όλες σας τις δραστηριότητες από το πρωί έως το βράδυ.

Σημαντικές προσθήκες που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας και θα την κάνουν να διαφέρει ανάλογα το τι επιθυμείτε, είναι τα γυαλιά, τα παπούτσια, ακόμα και η τσάντα που θα κρατάτε.

Στην περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε κάτι για τους χειμερινούς μήνες, ο τρόπος που θα ντύσετε επίσης το σύνολό σας, αλλάζει όλη σας την εμφάνιση. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ανδρικά μπουφάν, σύμφωνα με τις προτάσεις της MODIVO και να δημιουργήσετε outfits για πάρα πολλές περιστάσεις. Ενδεικτικά: για γραφείο, σινεμά, δείπνο, συναντήσεις.

Αν ωστόσο ο στόχος σας είναι να διατηρήσετε το στυλ σας πιο αυστηρό και πιο κλασικό, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια καπαρντίνα, ή μια μάλλινη ζακέτα. Τα πουκάμισα ταιριάζουν απίστευτα με τα κομμάτια αυτά και η μόδα έχει αποδείξει ότι μας έχουν χαρίσει μερικές από τις πιο στυλάτες και όμορφες εμφανίσεις που έχουμε δει.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ