Πώς να αποκτήσεις το ultimate biker style με δερμάτινα μπουφάν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 09:22

Πώς να αποκτήσεις το ultimate biker style με δερμάτινα μπουφάν

Το biker style είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ ελκυστικό στυλ που εκτιμούν άντρες και γυναίκες. Και αυτό επειδή συνδυάζει την κομψότητα με το sporty chic look και φυσικά την αρρενωπότητα. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που επιλέγεται όχι μόνο από όσους έχουν μηχανή, αλλά και από τους άντρες που θέλουν να υιοθετήσουν μια εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Πώς, όμως, μπορείς να αποκτήσεις το biker style (ακόμα και αν δεν οδηγείς μηχανή); Πρωταγωνιστής του outfit είναι φυσικά το δερμάτινο μπουφάν, χωρίς το οποίο δεν μπορούμε καν να μιλάμε για biker style. Ας δούμε παρακάτω πώς μπορείς να το φορέσεις και με ποια κομμάτια πρέπει να το συνδυάσεις, για να έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που φαντάζεσαι.

Δερμάτινο μπουφάν

jackjones dermatino mpoufan

Αν και γενικά οποιοδήποτε δερμάτινο μπουφάν προσιδιάζει στο biker style, καλό είναι να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν ακόμα πιο ολοκληρωμένο το look σου.

Καταρχάς, ως προς το χρώμα, το μαύρο είναι το πιο συνηθισμένο, αν και μπορείς να επιλέξεις και μια σκούρα καφέ απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά σε άντρες με θερμό τόνο δέρματος.

Ως προς το σχέδιο του μπουφάν, καλό είναι να κινηθείς προς ένα κλασικό σχέδιο σε ίδια γραμμή με τσέπες και πάνελ στους ώμους και τους αγκώνες που δίνουν την απόλυτη εικόνα του moto racer. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε σχέδια με πολλά πρόσθετα στοιχεία, όπως γουνάκια, κορδόνια και κουκούλα.

Τζιν

jackjones jean

Biker style χωρίς τζιν παντελόνι δεν γίνεται. Το τζιν αυτό, μάλιστα, πρέπει να έχει και ορισμένα χαρακτηριστικά. Γενικά, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει σκισίματα και μπαλώματα. Ένα απλό παντελόνι σε ευθεία γραμμή είναι αυτό που ψάχνεις.

Όσον αφορά στο χρώμα, οι ανοιχτές αποχρώσεις δεν έχουν θέση στο biker look. Η πιο κλασική επιλογή είναι το σκούρο μπλε denim, ενώ και το ανθρακί είναι μια πρωτότυπη αλλά ταιριαστή επιλογή. Φυσικά, εφόσον το μπουφάν είναι μαύρο, μπορείς να κινηθείς και σε ένα total black look που είναι εξαιρετικό και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Παπούτσια

pepe jeans mpotakia

Και εδώ η επιλογή είναι μονόδρομος: δερμάτινα μποτάκια. Ο λόγος που όλοι οι bikers φοράνε δερμάτινα μποτάκια είναι για να προστατεύουν τους αστραγάλους τους από πιθανή πτώση και φυσικά να προσφέρουν στο πόδι τους σταθερότητα.

Μαύρα, καφέ ή ανθρακί δερμάτινα μποτάκια συνδυάζονται ιδανικά με το τζιν και το μπουφάν, ενώ ειδικά αν είναι σε old style δέρμα δίνουν μια ακόμα πιο πειστική εικόνα του biker.

Μπλούζα

vittorio karw poukamiso

Το look θα ολοκληρωθεί με την επιλογή του top που θα κάνεις για μέσα από το δερμάτινο. Το καρό πουκάμισο είναι ένα πολύ στιλάτο και ταιριαστό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για πιο σπορ outfit, σου προτείνουμε ένα λευκό T-shirt με στάμπα. Μια κλασική και ασφαλής επιλογή είναι βεβαίως και μία μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα με ζιβάγκο ή χωρίς.

Βρες όλα όσα θα χρειαστείς για το απόλυτο biker style με επώνυμα brands σε εξαιρετικές τιμές στο Must.