H σειρά του Χάρη Ρώμα που κρίθηκε ανάρμοστη και προβάλλεται μόνο σε ζώνες χαμηλής τηλεθέασης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 18:30

H σειρά του Χάρη Ρώμα που κρίθηκε ανάρμοστη και προβάλλεται μόνο σε ζώνες χαμηλής τηλεθέασης

Μπορεί ο Χάρης Ρώμαςνα έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μικρής οθόνηςκαι να μετρά αναρίθμητους φανατικούς θαυμαστές, αλλά μία από τις σειρές που φέρουν την υπογραφή του αποτελεί πλέον συλλεκτικό και κατά κοινή ομολογία καθόλου «παιγμένο» κομμάτι.

Ο λόγος για το πιο αντισυμβατικό σήριαλ που χάρισε ποτέ – μαζί με την Άννα Χατζησοφιά- στους τηλεθεατές, το οποίο αποδεικνύεται πιο επίκαιρο από ποτέ, αλλά διόλου «αγαπημένο» από το Mega, τον τηλεοπτικό σταθμό που το φιλοξένησε κατά την πρώτη του προβολή, το 1997.

Πρόκειται, σαφώς, για τον «Κακό Βεζύρη», που μετά την πρώτη του προβολή μοιάζει να…. εξαφανίστηκε, καθώς οι επαναλήψεις του μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και λαμβάνουν χώρα αυστηρά σε ζώνες χαμηλής τηλεθέασης. Η συγκεκριμένη σειρά, μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube, παρά το γεγονός πως θεωρείται «αδύναμος κρίκος» συγκριτικά με τους «Μεν και Δεν», το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Καφέ της Χαράς».

Το μακρινό 1997, δεν ήταν λίγα τα πολιτικά πρόσωπα που είχαν ενοχληθεί από την πολιτική σάτιρα του διδύμου Ρώμα – Χατζησοφιά, με τη σειρά να στηλιτεύει την πολιτική πραγματικότητα με τις… μίζες, τις ερωμένες υπουργών, τα οικονομικά σκάνδαλα και όλα εκείνα που πάνε κόντρα στη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα».

H σειρά του Χάρη Ρώμα που κρίθηκε ανάρμοστη και προβάλλεται μόνο σε ζώνες χαμηλής τηλεθέασης

Για να είμαστε ειλικρινείς, σαφώς, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε πως ο «Κακός Βεζύρης» είναι «χτισμένος» στα όρια του ακραίου χιούμορ, με βωμολοχίες, σ#ξ0υαλικά υπονοούμενα και αναφορές σε συγκεκριμένες αναφορές ομάδες οι οποίες σήμερα θα χαρακτηρίζονταν ως «ρατσιστικές».

Όμως αναμφίβολα, πρόκειται για μία σειρά που θα τις άξιζε λίγο περισσότερος τηλεοπτικός χώρος…

dailymedia.com.gr