Σοβαρές καταγγελίες από τον Τάσο Καβαλλιεράτο για το Κέντρο Υγείας Σάμης: «Δυστυχώς λειτουργούν «παράγκες» στην Υγεία στην Κεφαλονιά» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 15:15

Σοβαρές καταγγελίες από τον Τάσο Καβαλλιεράτο για το Κέντρο Υγείας Σάμης: «Δυστυχώς λειτουργούν «παράγκες» στην Υγεία στην Κεφαλονιά» (Ηχητικό)

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

Ο δημοσιογράφος Τάσος Καβαλλιεράτος, έχει καλύψει πολλές φορές ζητήματα που αφορούν την τραγική κατάσταση στην τομέα της Υγείας στο νησί μας, αυτό όμως που έζησε όχι πλέον με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, αλλά με την κατάσταση του ασθενούς στο Κέντρο Υγείας Σάμης, ξεπερνούν κάθε λογική.

Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Inkefalonia 103,9 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες, όσον αφορά την λειτουργεία του Κέντρου Υγείας!

Όπως τόνισε: «Η Κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σάμης δεν είναι καλή. Δεν μπορείς να σταθείς από την βρωμιά και το πετρέλαιο από τον λέβητα που μυρίζει… η κατάσταση είναι αφόρητη. Τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Σάμης προέρχονται και μέσα από το Κέντρο Υγείας. Καταρχάς κανείς δεν υπάρχει να σηκώσει το τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας Σάμης και χρειάζεται να πάει από εκεί. Στο Κέντρο Υγείας υπάρχει ένα καρκίνωμα, που είναι η επίσκεψη γιατρού στο σπίτι ασθενών εν ώρα υπηρεσίας. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον τρόπο που κάποιοι γιατροί συμπεριφέρονται και λειτουργούν όσον αφορά την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας. Δυστυχώς, λειτουργούν «παράγκες» στην Υγεία στην Κεφαλονιά. Το πρόβλημα στο Κέντρο Υγείας Σάμης είναι πρόβλημα όλης της Κεφαλονιάς και δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη, απ’ ο,τι ήταν πριν» ήταν τα λόγια .

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη