Ο Σταύρος Σπαθής στον Inkefalonia 103,9 για τη γιορτή των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 10:36

Ο Σταύρος Σπαθής στον Inkefalonia 103,9 για τη γιορτή των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου

Συγκινημένος εμφανίστηκε στο ραδιόφωνο του Inkefalonia 103,9 ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Σπαθής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με την Ελευθερία Κουλουριώτου, ο κ.Σπαθής μίλησε για το πόσο τυχερός αισθάνεται που βρίσκεται στο τιμόνι του επιμελητηρίου σε μια τόσο τιμητική στιγμή, τον εορτασμό δηλαδή των 100 χρόνων από την ίδρυσή του Επιμελητηρίου.

Αναφέρθηκε στο διήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο, με την έναρξη του εορτασμού στην αίθουσα του Επιμελητηρίου το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα, παρουσία 60 συνολικά καλεσμένων από τα Επιμελητήρια της χώρας. «Την ίδια στιγμή θα γίνει αδελφοποίηση με έξι συνολικά Επιμελητήρια της χώρας και θα τιμηθούν αρκετοί Πρόεδροι για την προσφορά και το έργο τους». Μάλιστα πρόσθεσε ότι το γεγονός θα καλύψει κεντρικό Αθηναϊκό κανάλι και στην παρουσίαση της γιορτής θα συμμετέχει Δημοσιογράφος-Παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Κατά την άφιξη των επισκεπτών στην Κεφαλονιά θα γίνει μια περιήγηση των καλεσμένων στις ομορφιές του νησιού για να γνωρίσουν οι φιλοξενούμενοι όπως ανέφερε, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, το Ναυτικό Μουσείο της Σάμης, τον Συνεταιρισμό Ρομπόλας και την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου καθώς και το Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα Μηλαπιδιάς-που έχει και την τιμητική του λόγω του εορτασμού του αύριο- και πολλά άλλα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμβολή του προσωπικού του Επιμελητηρίου λέγοντας ότι «Έχει γίνει συνολική προσπάθεια από το προσωπικό και το ΔΣ του Επιμελητηρίου τους τελευταίους δύο μήνες για να έχουμε μια άρτια διοργάνωση και φιλοξενία των επισκεπτών μας και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για ακόμη μια φορά».

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στην κορύφωση του εορτασμού των 100 χρόνων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος», όπου θα βραβευθεί η οικονομολόγος και πρώην Υπουργός κα. Λούκα Κατσέλη. «Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει βίντεο με την ιστορία του Επιμελητηρίου της Κεφαλονιάς και να γνωρίσει πολλές σημαντικές στιγμές στην ιστορία του που μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει γνωστές».

Υπογράμμισε την διαχρονική απαξίωση που έχει δεχθεί ο επιμελητηριακός θεσμός και με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων θέλησε να περάσει το μήνυμα της ενδυνάμωσης και της θωράκισής του, καθώς και να εδραιώσει το κύρος και τη θέση του σε εθνικό επίπεδο ως ένα από τα δυναμικά Επιμελητήρια της χώρας.

Τέλος, κάλεσε τους επιχειρηματίες αλλά και τους πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να τιμήσουν με την παρουσία τους τη Μεγάλη Γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και να απολαύσουν ένα αξέχαστο διήμερο.




00 inkefalonia general ad 300X250