Φίδι «τρύπωσε» σε αμάξι στις Εργατικές Κατοικίες στο Αργοστόλι – Επιχείρηση "εξουδετέρωσης" από την Πυροσβεστική

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 17:27

Φίδι «τρύπωσε» σε αμάξι στις Εργατικές Κατοικίες στο Αργοστόλι – Επιχείρηση "εξουδετέρωσης" από την Πυροσβεστική

Σοβαρό το ζήτημα της εμφάνισης φιδιών στην περιοχή των Λαϊκών Κατοικιών στο Αργοστόλι 

Το ζήτημα της εμφάνισης φιδιών στις Εργατικές Κατοικίες στο Αργοστόλι και επανήλθε σήμερα, καθώς ένα φίδι «τρύπωσε» σε Ι.Χ. όχημα που ήταν εκεί σταθμευμένο.

Μάλιστα, κινητοποιήθηκε άμεσα και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να «εγκλωβιστεί» και να "εξουδετερώσει" το ερπετό.

Το φίδι κατάφερε να τρυπώσει στον προφυλακτήρα του οχήματος και γι’ αυτό το λόγο επιστρατεύτηκαν, ένα νάιλον που τύλιξαν το αυτοκίνητο για να μην βγει, αλλά και θειάφι για να το εξουδετερώσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται φίδι στις Εργατικές Κατοικές. Και τους χειμερινούς μήνες είχε εμφανιστεί και εξουδετερωθεί ένα ακόμα φίδι.

Όπως τονίζει και με δηλώσεις του ο Γεράσιμος Καούκης, μέλος του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αργοστολίου: «το ζήτημα είναι σοβαρό και πρέπει κάτι να γίνει. Και τους χειμερινούς μήνες είχαν εμφανιστεί φίδια.

Τώρα το καλοκαίρι το φαινόμενο μπορεί να είναι πιο έντονο».

Είναι αλήθεια πως στην περιοχή, υπάρχουν πολλά ξερόχορτα και χώροι που θα έπρεπε να έχουν καθαριστεί.

Και πρέπει το συντομότερο δυνατό να καθαριστούν, ειδικά τώρα που πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι...Πρέπει να φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες και να καθαρίσουν την περιοχή... 

Γιώργος Χαλαβαζής

d

IMG 20170504 135301IMG 20170504 135427