Το Σάββατο η παράδοση φακής - ρεβιθιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 14:36

Το Σάββατο η παράδοση φακής - ρεβιθιών

Σας γνωρίζουμε ότι οι παραγγελίες για ντόπια ρεβίθια βιολογικής γεωργίας καθώς και για τις φακές Φαρσάλων θα δοθούν αύριο Σάββατο 28-7 στις 9 το πρωί στο χώρο μπροστά από το γήπεδο Αργοστολίου.

Όσοι έχουν παραγγείλει είτε μέσω ηλεκτρονικής φόρμας είτε τηλεφωνικά τους έχει αποσταλεί μήνυμα στο κινητό τους για την ακριβή ώρα προσέλευσης για να παραλάβουν την παραγγελία τους.

Θα υπάρξει δυνατότητα να δοθούν τα παραπάνω προϊόντα χωρίς να έχει προηγηθεί παραγγελία για αυτούς που δεν πρόλαβαν η δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως μετά τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που θα δοθούν μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας www.eodkef.gr


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Οσα από τα μέλη μας μπορούν να βοηθήσουν στην παράδοση φακής-ρεβιθιών που θα γίνει αύριο  Σάββατο 28/7 μπροστά από το γήπεδο Αργοστολίου (στο αλσάκι μετά τον βερόπουλο) να βρίσκονται στον παραπάνω χώρο στις 8.30 το πρωί.

Η παράδοση των προιόντων θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα τελειώσει στις 9.30 , μετά τις 9.30 θα παραμείνουμε ένα μισάωρο για να δώσουμε ότι έμεινε (αν θα μείνει) από τις παραγγελίες σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα περάσει από τον χώρο μας.




00 inkefalonia general ad 300X250