Συλλήψεις για απάτες στην Κεφαλονιά: Η ΟΠΚΕ εντόπισε ζευγάρι με μετρητά και χρυσαφικά άνω των 20.000€

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2025 09:25

Συλλήψεις για απάτες στην Κεφαλονιά: Η ΟΠΚΕ εντόπισε ζευγάρι με μετρητά και χρυσαφικά άνω των 20.000€

Μεγάλη επιτυχία από τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Κεφαλληνίας, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν τις 19:00, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα, για απάτες.

Οι αστυνομικοί έστησαν μάλιστα επιχείρηση την ώρα που έφευγαν με το καράβι και τους πέρασαν χειροπέδες πριν επιβιβαστούν! Οι δράστες είναι μάλιστα μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του apohxos.gr , οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους μεγάλο χρηματικό ποσό άνω των 20.000 καθώς και χρυσαφικά.

Οι δράστες φέρονται να χρησιμοποιούσαν το γνωστό κόλπο με χρέη στην εφορία παριστάνοντας τους  λογιστές. Μάλιστα είχε υπάρξει πριν μερικές ημέρες και επείγουσα ενημέρωση της Ένωσης Φόροτεχνικων Επαγγελματιών Ελεύθερων Επαγγελματιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης για απάτες εις βάρος πελατών λογιστικών γραφείων.

Η άμεση και αποτελεσματική δράση των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Κεφαλληνίας απέτρεψε την περαιτέρω δράση των δραστών, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό τους στην προστασία των πολιτών.




336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250