Eργαστήρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη Σάμη

Μετά την επιτυχημένη πρώτη φάση δράσεων τον Απρίλιο, επιστρέφουμε στη Σάμη Κεφαλονιάς με νέα εργαστήρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, από τις 15 έως τις 30 Αυγούστου 2025.
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλες τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε στην εκδήλωση που είχε δημιουργήθει με υλικό από κάθε μέρα πατώντας εδώ!
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων με δραστηριότητες εντός και εκτός τάξης, σχεδιασμένο για παιδιά, νέους, ενήλικες και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα το φυσικό περιβάλλον και να συμμετάσχουν σε βιωματική μάθηση. Τα εργαστήρια παρέχονται δωρεάν στο κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook: Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι σύντομα διαθέσιμο.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τις εκπαιδεύτριες Αιμιλία Στεφανάτου και Σοφία Χανιώτη, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγιαλό και την υποστήριξη του Ionian Environment Foundation
Σας περιμένουμε στη Σάμη, σε έναν μοναδικό κύκλο δράσεων με έμπνευση από τη φύση και στόχο τη σύνδεση, τη γνώση και τη δημιουργία.