Συνάντηση επαγγελματιών Πόρου και Κατελειού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου για το ζήτημα των παραλιακών χώρων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2025 10:00

Συνάντηση επαγγελματιών Πόρου και Κατελειού με τον Δήμαρχο Αργοστολίου για το ζήτημα των παραλιακών χώρων

Την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ επαγγελματιών του Πόρου και του Κατελειού, εκπροσώπων του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, καθώς και του συλλόγου "Κράνη", με τον Δήμαρχο Αργοστολίου, με θέμα τους χώρους που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες στα παραλιακά μέτωπα των περιοχών αυτών.

Το ζήτημα που έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια αφορά στη νομιμότητα της χρήσης αυτών των χώρων, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και αβεβαιότητα στους επαγγελματίες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα του θέματος, δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, εντός του πλαισίου που του επιτρέπει ο νόμος, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία νομιμοποίησης των χώρων. Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε οι επαγγελματίες να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δραστηριότητά τους τουλάχιστον έως το τέλος της θερινής περιόδου, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με  διάθεση για εξεύρεση λύσης που θα διασφαλίζει τη νομιμότητα αλλά και τη βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.  του συλλόγου




336 X 280

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250