Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 11 δημοτικών αστυνομικών στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 11:08

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 11 δημοτικών αστυνομικών στην Κεφαλονιά

"Η Κεφαλονιά αποκτά Δημοτική Αστυνομία έπειτα από 14 χρόνια – 11 θέσεις μόνιμου προσωπικού προκηρύσσονται για τους Δήμους μας" τονίζει ο Βουλευτής Καππάτος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει :

Ξεκινούν την Πέμπτη στις 7 Μαρτίου οι αιτήσεις για την πρόσληψη 11 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κεφαλονιά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται προκήρυξη για τη στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας τα τελευταία 14 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις στην αντίστοιχη υπηρεσία του Νομού μας ήταν το 2010. 

Για τον Δήμο Αργοστολίου προβλέπονται 8 θέσεις:

2 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

2 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 

4 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Για τον Δήμο Ληξουρίου προβλέπονται 3 θέσεις: 

1 θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 

2 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Η στελέχωση και επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας αποτελεί χρόνιο αίτημα των δήμων της Κεφαλονιάς και γίνεται πράξη μέσα από μία καθαρά αξιοκρατική και πλήρως αμερόληπτη διαδικασία υπό τον Α.Σ.Ε.Π.  Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 26 Μαρτίου 2024.

Η Δημοτική Αστυνομία θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δήμους μας προς τους πολίτες, αναβαθμίζοντας την καθημερινή εικόνα του νησιού, βελτιώνοντας ακόμη τις επιβαρυμένες συνθήκες κυκλοφορίας στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου. 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης 

dim as




00 inkefalonia general ad 300X250