Η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς παρέδωσε είδη που συγκεντρώθηκαν στο Ορφανοτροφείο «Ο ΣΩΤΗΡ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 15:22

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς παρέδωσε είδη που συγκεντρώθηκαν στο Ορφανοτροφείο «Ο ΣΩΤΗΡ»

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και υλοποίησε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, παιχνίδια κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και Ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Χθες (21.12.2023), αντιπροσωπεία αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, επισκέφθηκαν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, όπου προσέφεραν δώρα και γραφειακό εξοπλισμό στους μαθητές, συνομίλησαν μαζί τους και με τους δασκάλους τους, ενώ παρακολούθησαν και τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Αντίστοιχες δράσεις, με συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων κ.α.) πραγματοποιήθηκαν από το αστυνομικό προσωπικό:

  • της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, όπου την Τετάρτη (20.12.2023), παραδόθηκαν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδας,
  • της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, όπου χθες (21.12.2023), τα παρέδωσαν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «Ο ΣΩΤΗΡ» και
  • της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, όπου σήμερα (22.12.2023), παραδόθηκαν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Ζακύνθου.

Τέλος, το Σάββατο (16.12.2023) στην Κέρκυρα και χθες (21.12.2023) στη Ζάκυνθο, πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά του προσωπικού των νησιών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ανταλλάχθηκαν ευχές και προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά με τη συνδρομή της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων Νήσων, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος.

124578911121314


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250